|
با این حال در آمار ارایه شده از اداره آب منطقه ای کازرون، 24 چاه مجرم رای مطلق گرفته و 38 چاه هم به طور کامل پر شده است، این در حالی است که 277 چاه غیر مجاز در دریاچه پریشان وجود دارد.
یک فعال محیط زیست در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: با توجه سطح آب و وجود سفره های زیر زمینی باید مجوز برداشت آب به وسیله تلمبه ها و احداث چاه صادر شود و دریاچه پریشان در حال حاضر توان پاسخ گویی به این همه درخواست و برداشت را ندارد.
به عقیده بسیاری از کارشناسان و ناظران دریاچه پریشان، آمارهای ارایه شده از تعداد چاههای اطراف دریاچه دقیق نیست و قطعا تعدا بیشتری از چاهها غیر مجاز و مجرم هستند که شاید شمارش نشده باشند.
محمد هاشمی، متولی صدور مجوز حفر چاه در دریاچه پریشان را اداره آب منطقه ای کازرون اعلام کرد و افزود: دستگاه دارای صلاحیت در این خصوص برای پیگیری حفر چاهها،همین اداره آب منطقه ای است.
بنابراین گزارش تلاش ما برای مطالعه دقیقتر چاهها و میزان برداشت سالانه از سفره های آب دریاچه از طریق سازمان آب کازرون و استان فارس و همین طور دادستانی کازرون تاکنون بی نتیجه مانده است.
پیش از این نیز دکتر اسماعیل کهرم ضمن هشدار در مورد نابودی کامل دریاچه تا 5 سال اینده به خاطر معضل زیاد بودن چاه های دریاچه به مهر گفته بود: بحران آب و وجود چاههای غیر مجاز و تلمبه های مکنده آب از سطح دریاچه و رها کردن دریاچه به همین حالت، قطعا نابود آن را در پی خواهد داشت.