|
عیسی جعفری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت تصریح کرد: به علت حساسیتهای فراوانی که دریاچه ارومیه در محافل عمومی ایجاد کرده بود کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس برای برطرف کردن بحران از این دریاچه آن را در دستور کار خود قرار داد.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی افزود: به علت برداشتهای نادرست و ایجاد ابهام درباره تبعیض گذاشتن بین دریاچه ارومیه و سایر دریاچهها و تالابهای کشور، نام طرح نجات دریاچه ارومیه به طرح حفاظت از دریاچهها و تالابها و رودخانههای کل کشور تغییر پیدا کرد.
وی با بیان این که در نشست امروز - یکشنبه هشتم آبانماه - کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، دولت مکلف به تعیین برنامهای راهبردی درباره حفاظت از دریاچهها و تالابها شد، ادامه داد: با تبیین و تأیید این برنامه راهبردی، از این پس هر اقدامی در خصوص دریاچهها و تالابهای کشور در راستای اجرای این برنامه خواهد بود.
اجرای طرح؛ سال ۹۲
جعفری درباره زمان اجرای طرح حفاظت از دریاچهها و تالابها و رودخانههای کل کشور که ماده نخست و دوم آن امروز در کمیسیون کشاورزی رسیدگی شد، پیش بینی کرد: سال ۹۲ این طرح به قانون تبدیل شده و آماده اجرا شود.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای طرح حفاظت از دریاچهها و تالابها و رودخانههای کل کشور را وابسته به مطالعات بخشهای تخصصی مجریان طرح برشمرد و یادآور شد: سازمان محیط زیست، وزارت نیرو و وزارت کشاورزی از جمله دستگاههای مأمور به اجرای طرح مذکور هستند.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تأکید کرد: دیگر علت وسواس کمیسیون در بررسی و تصویب مواد طرح طرح حفاظت از دریاچهها و تالابها و رودخانههای کل کشور، وجود برخی ناهماهنگیها در دستگاههای اجرایی کشور است که امید میرود با اجرای این طرح این مشکلها برطرف شود.