|
به گزارش کازروننما؛ شورای اداری شهرستان کازرون در دانشگاه سلمان فارسی با حضور فرماندار، رؤسا و مدیران ادارات و نهادهای شهرستان کازرون تشکیل جلسه داد.
بعد از خوشآمدگویی و صحبتهای ابتدایی دکتر پولادی، ریاست دانشگاه سلمان فارسی، مرتضی دیانتینسب، مدیر آموزش و پرورش کازرون با همراهی ایمان فرهادپور، یکی از دبیران دبیرستانهای کازرون، به تبیین سند تحول بنیادین برای حضار پرداختند.
دیانتینسب گفت: آموزش و پرورش دارای شش رکن معلم، مدیریت، محتوا و برنامههای آموزشی، فضا و تجهیزات، بودجه و مقررات آموزشی است، که از همه مهمتر نقش بیبدیل معلم است.
وی ادامه داد: در آموزش و پرورش محور اصلی معلم و در واقع تکریم معلم است. و افزود: اگر بقیه ارکان دچار نقص گردد میتوان کار را ادامه داد، ولی بدون معلم نه.
مدیر آموزش و پرورش با اشاره به شعار یونسکو، به عنوان متولی جهانی آموزش، گفت: مهمترین کارکرد این است که بتوانیم دانشآموز را برای ورود به زندگی اجتماعی آماده کنیم.
دیانتینسب افزود: تا چشمانداز سال 1404 باید هفتاد درصد دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای سوق داده شوند.
وی با اشاره به سند تحول بنیادین اضافه کرد: خانوادهها باید نسبت به فرزندانشان حساس باشند و مجموعه دستگاهها باید کمک کنند تا این نهاد بتواند به اهداف خود برسد و اگر به کمک آموزش و پرورش نشتابند پس نباید توقعی هم داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش کازرون، گفت: بر اساس سند تحول بنیادین باید دانشآموزی تربیت کنیم که در برابر چهار چیز خود را مسئول بداند، در برابر خدا، در برابر خود، در برابر دیگران و در برابر خلقت و دیگران.