پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

به‌روز شده در: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۷
به بهانه مرگ حسن حاتمي
بعد از آزاد شدن از زندان اين بار از طريق کتابفروشي و آوردن کتاب‌هاي مارکسيستي کار خود را شروع نمود به قول خود حاتمي هدفش از اين کار تغيير نوع استراتژي بود اين معنا که او ديگر مثل گذشته روي افراد خاصي يا گروه خاصي بطور کلاسيک تبليغ نکرده بلکه با اشاعه کتابهاي مارکسيستي زمينه را براي تبليغ خود يا ديگران فراهم مينمايد
نگار خانه
آيا شما براي حل هيچ يك از مشكلات كازرون پيشنهادي نداريد؟... كازرون نما آماده‌ي انتشار مقالات شماست... كازرون نما خبرنگار افتخاري مي‌پذيرد... كازرون نما آماده انتشار فيلم‌ها و تصاوير شما از كازرون است.       
اخبار ويژه
تاریخچۀ انتشار متل
خالق گنجشکک اشی مشی کیست؟
شاین متل که مثل بسیاری از آثار عامیانه گویندهٔ آن ناشناس است، ابتدا در قالب ترانه‌های عامیانه در مجموعه‌ٔ سی‌‌وشش‌ صفحه‌ای «اوسانه» (افسانه) فصل ترانه‌ٔ بچه‌ها از صادق هدایت (نشریهٔ آریان کوده، چاپخانهٔ فردوسی، ۱۳۱۰) منتشر شد‌ که بعدها در کتاب‌های «نوشته‌های پراکندهٔ صادق هدایت» و «فرهنگ عامیانهٔ مردم ایران» توسط ناشران مختلف بازنشر شد. حسن حاتمی متولد ۱۳۱۴ در کازرون، درگذشتهٔ ۱۳۹۵، در زمان نخستین انتشار کتبی این ترانه توسط هدایت، متولد نشده‌ بود و این‌که می‌گویند حاتمی سرایندهٔ آن است اشتباه است.
به یاد حسن حاتمی
حســن حاتمی دوســت خوبی بود. دوست می داشــت کارهای جدیدش را برای چــاپ، یا اگر نــه، خواندن برای من بفرســتد. هر چه را که میشد چاپ می کردیم و بقیه را در یک پوشــه نگه میداشــتم. با سانسور میانه ای نداشت. در جــواب مــن که می گفتــم روزنامه نمی تواند بعضی جملات یا ســطرها را چاپ کند تعجــب می کرد و به گونه ای رفتار می نمود کــه انگاری این منم که دارم کارهای او را پس می زنم. ولی باز تا شعر جدیدی می گفت، پست می کرد.
راه اندازی صفحه ویژه حسن حاتمی در کازرون نما
اهل فرهنگ، ادب و سیاست می توانند با ذکر نام و مشخصات خود، مطالب و خاطرات خویش را برای انتشار در این صفحه برای کازرون نما ارسال کنند. از انتشار مطالب فاقد مشخصات نویسنده معذوریم.
اندیشه های حسن حاتمی در دهه ی پنجاه
شاید بعضی از جوانان این شهرستان که بعدها بخاطر افکار التقاطی ملحم از مرام کمونیستی به منافقین پیوستند و ناخودآگاه وارد فاز نظامی و رودررویی با مردم و نظام شدند و آن اتفاقات ناگوار برای خود و خانواده و مردم شهر و مسوولین پیش آمد در اثر القائات و توصیه های نابجای ایشان باشد
چرا برخی دفتر حسن حاتمی را از انتها می گشایند و می خوانند؟!
با تاسیس حزب رستاخیز، مرحوم حسن حاتمی و نوچه هایش در همان دفتر قبلی زیر سایه عَلَم رستاخیز جمع می شدند و جلسات خود را پی می گرفتند
به سکوت پُل زدن، از تنهاییِ مردی که به خلیج پیوست..
این روزها زیاد از تو می شنویم نمی دانم تو تازه متولد شده ای یا شهر تازه تو را شناخته؟! یک جایی نوشته اند می خواهند برایت شب شعر بگیرند و یکی دیگر تو را دزد شُهرت خطاب کرده! نمی دانم اگر بودی چقدر می خندیدی؟ شاید به اندازه ی تمام خنده های نکرده ی عمرت این بار می خندیدی..
حسن حاتمی در قطعه هنرمندان کازرون آرام می گیرد
امروز دوشنبه:
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کازرون گفت: پیکر زنده یاد حسن حاتمی، شاعر «گنجشکک اشی مشی» که روز گذشته به دیار باقی شتافت، امروز دوشنبه در قطعه هنرمندان گلزار امامزاده سید محمد نوربخش در کازورن خاکسپاری می شود.
حسن حاتمی درگذشت
صبح امروز، یکشنبه:
حسن حاتمی نویسنده و شاعر کازرونی صبح امروز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه در سن 82 سالگی درگذشت. حاتمی از جمله شخصیت های انقلابی بود که در دهه 50 با گرایش چپ (مارکسیستی) به مبارزه با رژیم پهلوی می پرداخت و به همین دلیل بارها تبعید و زندانی شد.
چپگرایان را به عنوان گنجینه فرهنگی معرفی می کنند!
علی اسدزاده:
این فرد از کتابفروشی خود به عنوان دامی برای جذب نوجوانان و جوانان کازرون استفاده می کرده است که بسیاری از جوانان به دست او منحرف شدند و یادمان نرفته در جریان انقلاب، این کتابخانه جزو اولین مکان هایی بود که به تسخیر انقلابیون افتاد.
گفتگو با حاج حسین مختاری
به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت غلامرضا باقری­نژادیان فرد
تا ان جایی که دیدم مثلاً با کمونیست­ها سعی می­کرد آن­ها را با حقیقت اسلام آشنا کند و می­توان نام بعضی را برد، کسانی را که هدایت کرد. ولی خب ائمه کفر مثلاً آقای حسن حاتمی، این آدمی نبود که بتوان با بحث برگرداند. ولی بقیه را چرا.
پرسش‌هاي كاربران كازرون نما از مدير نشر كازرونيه
+ ويرايش پنجم
ثبت و ضبط دقيق نام و مشخصات و سن فردي که آن کلمه يا سخن و رفتار از او شنيده يا ديده شده موضوع مهمي است که متاسفانه در اين کتاب کمتر ذکر شده است.
اندر باب هزارسالگی شعر کازرون
نقد كتاب
مولفین کتاب به خصوص حسن حاتمی تعریف مشخصی از شعر نداشته، و از مکتب یا متدلوژی خاصی در نگارش کتاب و انتخاب شاعران پیروی نکرده است، چرا نه باید ما با نام بیشتری از شاعران امروز کازرون آشنا شویم.... همین شاعرانی را نیز که نامشان را در کتاب آورده، به شکل درست و حسابی از پس معرفی شان برنیامده است.
تبلیغات