به گزارش کازرون نما، علی اسدزاده از مبارزین انقلابی کازرون در آیین جشن انقلاب که با حضور امام جمعه کازرون و و خانوادههای معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در مسجد سید ابراهیم این شهر برگزار شد با گرامیداشت دهه پرفروغ فجر انقلاب به بیان خاطراتی از دوران انقلاب پرداخت و اظهار داشت: امروزه انقلاب اسلامی در یک موقعیت فرامنطقه ای قرار گرفته است و علیرغم میل مستکبران عالم، امروزه محرومان و مستضعفان به این انقلاب و مقام معظم رهبری چشم دوخته اند.
وی با تشریح جریان های مختلف زمان طاغوت در کازرون، گفت: در دوران مبارزه ما در کازرون با دو گروه التقاطی و وابستگان به شاه در حال مبارزه بودیم و بعد از انقلاب گروه التقاطی، رشد قارچ واری کرد و زاویه خود را با انقلاب نشان داد.
مدیر مسئول هفته نامه شهرسبز با انتقاد شدید از چهره سازی هایی که از برخی افراد معلوم الحال در بعضی از رسانه های شهرستان صورت می گیرد، بیان داشت: چندی پیش یادداشتی با عنوان «گنجینه های فرهنگی کازرون» در برخی رسانه های شهرستان منتشر شده که در آن یادداشت نه تنها نام افراد فرهیخته و برجسته ای که گنجینه واقعی و اصیل این شهر به شمار می روند همچون مرحوم نصرالله مردانی و محمدابراهیم پرهیزکار و … دیده نمی شود بلکه از کسی که سابقه حضور در احزاب چپگرا در زمان قبل از انقلاب داشته، به عنوان گنجینه فرهنگی یاد شده است.
اسدزاده تصریح کرد: این شخص که در یادداشت مذکور از او به عنوان یکی از گنجینه های فرهنگی کازرون! نام برده شده است در دوران قبل از انقلاب به کتابفروشیش به نشر افکار الحادی و التقاطی مشغول بوده است.
این مبارز انقلابی افزود: این فرد از کتابفروشی خود به عنوان دامی برای جذب نوجوانان و جوانان کازرون استفاده می کرده است که بسیاری از جوانان به دست او منحرف شدند و یادمان نرفته در جریان انقلاب، این کتابخانه جزو اولین مکان هایی بود که به تسخیر انقلابیون افتاد.
این فعال سیاسی با انتقاد از کسانی که در کازرون، مرحوم نصرالله مردانی را شاعر درباری خواندند، عنوان کرد: برای یک شاعر این بزرگ ترین افتخار است که برای انقلاب، شهدا و امام زمان (عج) شعر بسراید.
وی با اشاره به سابقه طولانی مردم کازرون در مبارزه با استعمار و استکبار، عنوان کرد: سؤال ما از این افراد این است که شما چه رسالت فرهنگی بر عهده دارید که در آستانه دهه فجر که نقطه بالندگی مردم کازرون به شمار می رود باید این یادداشت منتشر شود!؟
این مبارز انقلابی با انتقاد از نسبت دادن انجمن امور دینی کازرون با انجمن حجتیه توسط برخی از نشریات چپ گرا کازرون، بیان داشت: وقتی کسی می خواست عضو انجمن حجتیه شود از او تعهد می گرفتند که در امور سیاسی دخالت نکند اما در انجمن امور دینی که در کازرون توسط افرادی همچون مرحوم باقری نژاد مدیریت می شد نه تنها تعهدی مبنی بر عدم دخالت در امور سیاسی از ما گرفته نشد بلکه بعد از حضور در این انجمن سیاسی شدیم و تمرین سخنرانی و مقاله نویسی سیاسی از جمله فعالیت های ما به شمار می رفت.
مدیر مسئول هفته نامه شهرسبز در پایان اظهار داشت: اگر دوستان ما نسبتی با انجمن حجتیه داشتند پس چرا کار سیاسی می کردند و به دلیل همین کارهای سیاسی توسط رژیم دستگیر می شدند و به زندان می افتادند؟
منبع: کازرون نگاه