|
به گزارش دريافتي كازرون نما از روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش کازرون، با توجه
به اهمیت و نقش تغذیه مناسب و مواد غذایی سالم و بهداشتی در تأمین سلامت دانش
آموزان و ارتقاء آگاهی مدیران مدارس در این زمینه، کارشناس سلامت و تندرستی مدیریت
آموزش و پرورش کازرون با همکاری شبکه بهداشت و درمان و هلال احمر شهرستان یک دوره
کارگاه آموزشی پایگاه تغذیه سالم و بوفه بهداشتی مدارس برای مدیران سه مقطع تحصیلی
برگزار نمود.
یداله روستا، کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش کازرون، در
خصوص ویژگی های یک بوفه سالم برای دانش آموزان اظهار کرد: سلامت دانش آموزان بستگی
به تغذیه صحیح دارد، تغذیه صحیح نه تنها باعث رشد جسمی و روانی بلکه موجب افزایش
بهره هوشی نیز می شود.
وی تصریح کرد: دانش آموزان علاوه بر وعده های اصلی غذا، نیاز
به میان وعده غذایی نیز دارند، مصرف میان وعده موجب افزایش تمرکز حواس دانش آموزان
می شود.
به گفته وی تغذیه دوران کودکی و نوجوانی نقش عمده ای در سلامت
نسل آینده داشته و دانش آموزان نیروی انسانی آینده را تشکیل می دهند.
کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پرورش کازرون توضیح داد:
والدین در دسترس ترین و مهمترین منبع آگاهی تغذیه ای برای دانش آموزان به شمار می
روند که باید آموزش های لازم در مورد انتخاب های سالم مواد غذایی را ببینند و به
فرزندانشان انتقال دهند.
لازم به ذکر است در این کارگاه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان
و هلال احمر موضوعات شرایط بهداشتی بوفه مدارس استانداردهای آن، تغذیه سالم در
سنین دانش آموزی، بهداشت محیط مدارس، سوانح و حوادث در مدارس و دیگر مشکلات
بهداشتی مدارس را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و آموزش های لازم در خصوص موارد
فوق به مدیران ارائه گردید.