|
به
گزارش دریافتی کازرون نما از روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
شهرستان کازرون، جشنواره خوراک های سنتی منطقه 7 به میزبانی شیراز در باغ ملی و با
حضور 51 غرفه دار از 4 استان کشور و شهرستانهای استان فارس با استقبال مردم فارس
روبرو شد.
از
اهداف دیگر جشنواره سفره ایرانی، فرهنگی استفاده از خوراک های بومی، محلی و احیای
غذاهای سنتی بود که در طول برگزاری جشنواره تاثیرات فرهنگی، و ایده های بومی مرتبط
با خوراک و غذا قابل معرفی در سطح ملی نیز مورد ارزیابی و بررسی کارشناسان قرار
گرفت.
کازرون
نیز به عنوان یکی از شهرستان های فارس که دارای صنایع غذایی متنوع، با ارائه غنی
ترین غذاهای سنتی و اصیل و همچنین داروهای گیاهی کوه های زاگرس جنوبی که توسط
مردمان بومی، محلی تهیه می گردد، در این جشنواره حضور و با ارائه آشکارده، آش
آخورک، آش ماست، پاچ پلو، لالک و... به عنوان غذاهای سنتی، و نیز گیاهان دارویی
شامل گزنه، بابونه، بهار نارنج، جوشانده های مختلف گیاهی و... ترشی گلک
موسیر، کورک و... به معرفی و فرآیند چگونگی تولید غذاهای سنتی و داروهای گیاهی به
گردشگران و استقبال کننندگان از جشنواره پرداخت .
گفتنی
است، در پایان برگزاری این جشنواره، غرفه شهرستان کازرون به انتخاب کارشناسان با
ارائه متنوع ترین محصولات بومی و محلی در مدت 6 روز برگزاری جشنواره، به عنوان
شهرستان برتر بین 51 غرفه استان های همجوار و شهرستان های استان فارس انتخاب
و لوح تقدیر دریافت نمود