|
با یک بررسی میدانی ساده
در شهرستان کازرون متوجه خواهیم شد که اکثر قصابی های این شهرستان بزرگ به ویژه در
بخش های تابعه هنوز به شکل سنتی فعالیت میکنند ، عاملی ( سنتی کار کردن قصابی ها )
که خود علاوه بر اینکه منشا شیوع بیماری
های خطرناک میشود ، از جمله عواملی ست که چهره معابر شهرها و جاده های بین راهی را
زشت و ناهنجار کرده ، به گونه ای که با ذبح و قصابی دام در انظار مردم باعث اثرات سوء
روانی به ویژه در کودکان و مسافران را به دنبال خواهد داشت.
نظارت های حلزونی بر قصابی
ها اگر چه در ماههای اخیر کمی شتاب گرفته اما به تازگی خبر فروش گوشت الاغ در یکی از
قصابی ها ی شهرستان ، این زنگ خطر را در
اذهان مردم پر رنگ تر می کند که آیا مسئولین به فکر علاج این موضوع ساده هستند؟
در اکثر توصیه ها و پیام
های منتشر شده از مقامات و مراکز بهداشتی مکرر تاکید می شود مردم گوشت را از مکان
های معتبر و با مهر دامپزشکی خریداری نمایند،
قصابی هایی که در شهر کازرون و به ندرت در دیگر بخش ها وجود دارد و در بخش بزرگی
مثل خشت هیچ قصابی که با مهر نظام دامپزشکی گوشت عرضه کند وجود ندارد و جای این سوال
وجود دارد ، وقتی نظارت دامپزشکی و مراکز معتبر وجود ندارد تکلیف مردم چیست؟
نویسنده این گزارش ضمن تشکر از قصابان زحمت کش هدف از انتشار این مطالب را کمک به سالم سازی می داند و به هیچ وجه قصد توهین به این قشر زحمتکش را ندارد.