|
به گزارش خبرنگار ايرنا، قاسم ديانت طلب چهارشنبه در مصاحبه مطبوعاتي در شيراز افزود: استان فارس 13 ميليون هكتار وسعت دارد كه 5/7 درصد وسعت كشور را تشكيل مي دهد و شامل نواحي كوهستاني و دشت هاي حاصلخيز است و ارتفاعات آن دنباله رشته كوه زاگرس مي باشد به همين امر موجب تغييرات اقليمي و تنوع آب و هواي در اين استان شده است.
وي گفت: چشم اندازهاي منحصر به فرد با ويژگي هاي خاص در اين استان وجود دارد و ما در صدد هستيم از اين شرايط براي رشد اكوتوريسم در فارس استفاده كنيم.
وي بااشاره به جاذبه هاي طبيعي فارس افزود:پارك ملي بمو درشمال شيراز به وسعت 48 هزار هكتارازنظرتنوع گونه هاي جانوري وگياهي دركشور بي نظير است و داراي توانايي بسيار براي جذب توريسم است.
وي ادامه داد: پارك ملي قطرويه در ني ريز از ديگر جاذبه هاي طبيعي استان فارس است كه گورخر آسيايي در اين منطقه زندگي ميكند.
وي گفت: در پارك ملي بختگان نيز گونه هاي منحصر به فرد جانوري وگياهي وجود دارداما به دليل خشكسالي در سال جاري درياچه بختگان كاملا خشك شده است.
وي ادامه داد:بعلت خشكسالي اخير درياچه پريشان،كافتر و مهارلو هم خشك شده است.
وي در مورد طرح تنوع زيستي زاگرس گفت: حفاظت از تنوع زيستي در سيماي زاگرس مركزي هدف اجراي اين طرح در چهار استان فارس، كهگيلويه و بويراحمد و چهار محال بختياري و اصفهان است.
ديانت طلب در مورد گوزن زرد ايراني گفت: در سال 73 بيست راس گوزن زرد ايراني از دشت ناز ساري به منطقه ميان كتل آورده شد در سالهاي اخير با توجه به مراقبت هاي انجام شده و تامين علوفه مورد نياز گوزن زرد ايراني وضعيت رشد آنها به حد مطلوب رسيده است.
ديانت طلب در مورد فعاليتهاي انجام شده اين سازمان گفت: راه اندازي گشت سبز هوايي در فارس احداث مركز تحقيقات تنوع زيستي در بختگان،احداث كلينيك حيات وحش درپارك ملي بمو،نصب و راه اندازي سيتم هاي بي خطرسازي زباله هاي عفوني از جمله فعاليت هاي اين سازمان است.