اخیراً هم مسئولان شهرستان قول واگذاری ساختمان دیگری را برای ایجاد دانشکده فنی مهندسی به مرکز آموزش عالی دادند که فعالیت هایی در جریان هست برای واگذاری این ساختمان که نیمه تمام هست و ان شاء الله اگر این ساختمان واگذار بشود که به همت مسئولین واگذار خواهد شد ما می توانیم دانشکده فنی و مهندسی هم علاوه بر دانشکده علوم پایه داشته باشیم.
همان طور که مستحضرید در سفر اول هیات دولت به استان فارس ارتقای مرکز آموزش عالی کازرون به دانشگاه تصویب شد . بفرمایید چه اقداماتی تا کنون در راستای این مهم انجام گرفته است ؟
ج: سفر ریاست محترم جمهور هیات دولت طلیعه ی پر برکتی برای مرکز آموزش عالی کازرون بود که خوشبختانه در آن سفر یکی از مصوباتی که اشاره کردید ارتقا مرکز آموزش عالی به سطح دانشگاه بود. اما برای تبدیل شدن به دانشگاه باید یک سلسله شاخص ها و امکاناتی فراهم شود که در واقع یک اقدام گام به گامی خواهد بود. از برکات آن سفر هم تعهدی مبنی بر یک سلسله ساخت و سازهایی در کازرون برای تبدیل مرکز آموزش عالی به دانشگاه سلمان فارسی بود، که الحمدلله پروژه ساخت دانشگاه علوم پایه به مساحت 12000 مترمربع مورد تصویب قرار گرفت و شاهد هستیم که در دهه مبارک فجر هم کلنگ شروع به کار این دانشکده توسط مسئولین این شهرستان به زمین زده شد. اما آنچه که می توانیم بگوییم برای تبدیل شدن به دانشگاه ما نیازمند حداقل سه دانشکده هستیم که به طبع هم اکنون مهیاست و یک دانشکده هم در حال راه اندازی است و یک دانشکده هم ان شاء الله در دو سال دیگر شروع به کار خواهد کرد.
بی شک برای راه اندازی دانشگاه نیاز به سخت افزار و نرم افزار مناسب است سخت افزار را می توان به فضاهای فیزیکی ، آموزشی اشاره کرد. دانشگاه برای گسترش و بهبود این فضا به نسبت وضعیت فعلی به منظور تامین فضای آموزشی ، خوابگاهی و ... چه اقداماتی را انجام داده است؟
ج: معمولاً یکی از شروط وزارتخانه برای تبدیل یا احداث دانشگاه ضرورت وجود کمک های مردمی است. خوشبختانه در سطح شهرستان کازرون ما این افتخار را داشتیم که مردم و مسئولین شهرستان الحمدلله حمایت های خوبی را کردند. اولین حمایت مردم و مسئولین شهرستان اختصاص اراضی 87 هکتاری به دانشگاه بود که الحمدالله در اختیار دانشگاه قرار داده شد. ساختمان فعلی مرکز آموزش عالی کازرون ساختمانی به مساحت تقریبی 8000 متر مربع است. این ساختمان هم مکانی است که به همت مسئولین شهرستان، حضرت آیت الله ایمانی و شخص خیری به نام آقای دکتر شفیعی(از خیرین شهرستان هستند و سهمی را در اینجا داشتند) و همچنین زحمات آقای مهندس صالح پور، فرماندار محترم شهرستان و تدبیر آقای مهندس عسکری شهردار محبوب کازرون که کمک های زیادی را در این زمینه کردند و تلاش های زیادی را برای به سامان رسیدن انتقال این اراضی به نام وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به انجام رساندند. یعنی عملاً تلاش هایی در این ارتباط انجام شد، حمایت شخصی خیر، عزم جزم مسئولین و تلاش هایی که همکاران در این زمینه کردند منجر به این شد که خود شهرستان سهم و آورده خوبی داشته باشد برای این که ان شا الله این مرکز در آینده نزدیک به سطح دانشگاه ارتقا پیدا کند.
کاربران محترم می توانند جهت مطالعه متن کامل این مصاحبه به این جا ( کلیک کنید) مراجعه کنند.