|
خبرگزاري موج - شرکت مديريت بهرهبرداري توليد برق فارس که نيروگاههاي سيکل ترکيبي فارس، نيروگاه گازي شيراز و نيروگاههاي ديزلي را در نواحي استان فارس تحت پوشش دارد، از 27 آبان ماه گذشته تا 3 آذرماه جاري حدود 89هزار و 111مگاوات ساعت برق توليد کرده است.
به گزارش موج، شرکت مديريت بهرهبرداري توليد برق فارس که نيروگاههاي سيکل ترکيبي فارس، نيروگاه گازي شيراز و نيروگاههاي ديزلي را در نواحي استان فارس تحت پوشش دارد، از 27 آبان ماه گذشته تا 3 آذرماه جاري حدود 89هزار و 111مگاوات ساعت برق توليد کرده است.
اين در حالي است که در مدت مشابه سال قبل، توليد برق در اين شرکت 108 هزار و 48 مگاوات ساعت بوده است.
سوخت مصرفي گاز اين نيروگاهها نيز در دوره مورد بررسي 23 ميليون و 241 هزار متر مکعب گزارش شده است.
شرکت مديريت بهرهبرداري توليد برق فارس شركت از يكم آبانماه 1371 نسبت به بهرهبرداري از نيروگاه گازي شيراز و نيروگاههاي ديزلي فارس و كنگان تحت قرارداد با شركت برق منطقهاي فارس اقدام و از يكم تيرماه 1374 بهرهبرداري از نيروگاه فارس را آغاز کرد.