با حضور مسئولان محلي كلنگ تعويض شبكه آب آشاميدني روستاهاي سيفآباد، مهرنجان، پل آبگينه، مشتان و اياز آباد كازرون زده شد. در اين مراسم رئيس اداره آبفاي روستايي كازرون با ارائه گزارشي از اين پروژه اظهار داشت: 20 روستا، 4 هزار و 200 مشترك و 21 هزار نفر در محدوده اين پروژه هستند.
با حضور مسئولان محلي كلنگ تعويض شبكه آب آشاميدني روستاهاي سيفآباد، مهرنجان، پل آبگينه، مشتان و اياز آباد كازرون زده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، بعد از ظهر امروز كلنگ تعويض شبكه آب آشاميدني روستاهاي سيف آباد، مهرنجان، پل آبگينه، مشتان و ايازآباد كازرون زده شد.
در اين مراسم رئيس اداره آبفاي روستايي كازرون با ارائه گزارشي از اين پروژه اظهار داشت: 20 روستا، 4 هزار و 200 مشترك و 21 هزار نفر در محدوده اين پروژه هستند.
حبيبالله عاليزاده با بيان اينكه تعداد چاههاي حفر شده شش حلقه است، افزود: اعتبار خرج شده 20 هزار و 854 ميليون ريال و اعتباري كه امسال قصد داريم هزينه كنيم، 4 هزار و 800 ميليون ريال است.
وي با اشاره به خشكساليهاي اخير گفت: متاسفانه بيشتر مصرف آب در بحث دام و باغات بوده كه مسئلهاي بحراني و نگران كننده است.
عاليزاده ادامه داد: روستائيان آب را به صورت بهينه مصرف كنند.
در ادامه اين آيين نماينده كازرون در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه شبكههاي فرسوده لوله آب اين روستاها باعث هدر رفتن آب ميشود، اظهار داشت: پس از بازديد از اين روستاها تصميم گرفتيم كه شبكهها تعويض شوند كه با همكاري مسئولان اعتباري به اين امر تخصيص داده شد.
غلامرضا دهقان ناصرآبادي با تاكيد بر حفظ منابع آبي خاطرنشان كرد: امروز از لحاظ سفرههاي آبي دچار كمبود و خسارات بسياري را متقبل شدهايم.
وي در مورد كانالهاي مخابراتي گفت: با مديريت مخابرات بايد هماهنگ شود كه همزمان با حفر كانالهاي آبي، كابلهاي مخابراتي نيز در روستا قرار داده شود.
دهقان ناصرآبادي در ادامه با اشاره به مشي محروميتزدايي دولت نهم و دهم افزود: تمام همت مسئولان براي برطرف كردن مشكلات روستائيان است و مجلس نيز تلاش ميكند تا اين مشكلات بر طرف شود.
در ابتداي اين مراسم رئيس شوراي اسلامي روستاي سيف آباد با اشاره به مشكلات مردم اين روستا اظهار داشت: با توجه به هدر رفتن آب در كوچهها به دليل شبكههاي فرسوده آب نميتوانيم كوچهها را خود درست كنيم.
هومان شفيعي با بيان اينكه عدم پرداخت پول گندم كشاورزان به آنها مشكلات بسياري را برايشان ايجاد كرده است، افزود: قرار شده كه اين مشكل برطرف شود اما هنوز اقدامي صورت نگرفته است.
وي در مورد حريم جاده سيفآباد گفت: با توجه به اينكه حريم جاده روستاهاي مهرنجان و بليان 5/22 اما حريم جاده سيفآباد 5/38 بوده، براي ما مشكلاتي ايجاد كرده است، از اين رو تقاضا داريم اين حريم به 22 و نيم كاهش يابد.
رئيس شوراي اسلامي روستاي سيفآباد از قول مسئولان براي احداث سالن ورزشي در اين روستا خبر داد و تصريح كرد: كوچك بودن بانك كشاورزي اين روستا ما را با مشكلاتي مواجه كرده است و تقاضا داريم پول كشاورزان از طريق بانك كشاورزي به انها پرداخت شود.