|
شاید زمانی که حاصل عسکری میز مدیریت مدارس را رها کرد و کاندیدای ورود به دومین شورای اسلامی شهر کازرون شد، کمتر کسی فکر میکرد شش سال بعد او یکی از شهردارهایی باشد که نه تنها در حال نزدیک شدن به ثبت رکورد در طولانیترین دورهی شهرداری در کازرون میشود، بلکه بتواند حداقل، نمرهی قبولی را در ادارهی بدنهی شهرسازی کازرون با عنوان مرد شماره یک شهرداری کسب نماید. گرچه هنوز حرف و حدیثهای متعددی در خصوص تفاوت رشتهی تحصیلی او با جایگاه مدیریتش و همچنین اگر از متخصصین عمران و شهرسازی در این سمت استفاده میشد بهتر بود و سریعتر به نتیجهی مطلوب میرسیدم بیان میشود؛ اما به هر حال وی توانسته نظر موافق دو دورهی شورای شهر کازرون (دور دوم و سوم) را جلب نماید و همچنان بر روی صندلی سبز طبقهی سوم ساختمان شهرداری تکیه بزند.
شاید در کنار نقدهایی که بعضاً بر تصمیمگیریهای او وارد میشود بتوان از بدعتهای موثر و مناسبی نیز یاد برد که حتی میتواند الگویی برای سایر مسوولین نیز باشد. افزایش کمکهای شهرداری به طرحهای فرهنگی و کمک به کتابخانههای عمومی، دیدارهای متعدد و با سعی در کمترین اعمال محدودیت در برخورد با ارباب رجوع، استقبال و بعضاً حمایت از محصولات فرهنگی محلی، برپایی نشستهای سالانهی مطبوعاتی و ارائهی آمارها و بیان مناسب پیشرفتها و نارساییها و... از جمله مواردی هستند که اگر نخواهیم بگوییم در دورهی مدیریت وی در شهرداری آغاز شد، بایستی عنوان نمود که حداقل رنگ و بوی تازهای نسبت به دورههای پیشین به خود گرفت. گرچه هنوز در اذهان عمومی اهالی کازرون، انقلابِ شهری که در دورهی مسوولیت مهندس بادآهنگ در کازرون به وقوع پیوست و بدون شک کازرون را وارد عصر جدیدی از حیات شهری خود نمود، به عنوان یک الگوی موثر و مفید نقش بسته است و این موضوع باعث میشود هر شهرداری را با وی مقایسه نمایند؛ اما با مرور کارنامههای عملکرد شهردارهای پس از بادآهنگ، شاید بتوان عنوان موفقترین را به عسکری که از لحاظ تفکر سیاسی در مسیری متفاوت از بادآهنگ گام برمیدارد، اعطا کرد.
اما شاید اگر این مدیر سابق دبیرستانهای کازرون بتواند چند تصمیم حیاتی و کلان را همچون مهار ترافیک در چهار خیابان منتهی به مرکز شهر با احداث پارکینگ و یا حتی به صورت ریشهایتر با احداث مراکز خرید بزرگ در نقاطی دیگر از شهر به جز مرکز، و یا همانگونه که سال گذشته نیز دکتر محمد عارف در گفتگو با بیشاپور عنوان نموده بود، تغییر چهرهی شهر، منطبق با ساختار تاریخی و فرهنگی آن و استفاده گسترده از مجسمهها و تندیسها و تغییر در نمای خانهها و نزدیکی آنها به دادههای فرهنگی مختص کازرون اتخاذ نماید، بتواند علاوه بر ثبت کارنامهای درخشانتر برای شهرداری کازرون، پاسخ مستندتری را به منتقدان خود نیز دهد.