اولین نمازعبادی سیاسی جمعه شیراز در سال 90 با حضور مردم مؤمن و انقلابی این شهر و به امامت حضرت آیت الله ایمانی نماینده مقام معظم رهبری در فارس و امام جمعه شیراز در مصلای بزرگ جمعه (مسجد شهداء ) اقامه شد .
آیت الله شیخ اسد الله ایمانی در خطبه اول نماز جمعه شیراز پس از توصیه به رعایت تقوی الهی و نظم در امور زندگی اظهار داشت :
خداوند نعمات 8 گانه را در سوره حجرات برای افراد باتقوی بازگو می نماید. قرآن می فرماید، انسانهای که با تقوی به آینده خویش می نگرند در آخرت در باغها و در کنار چشمه سارها زندگی می کنند. نعمت دوم خداوند به افراد با تقوا سلامتی نفس و روح به همراه سلامتی از آفات و بیمارها را عطاء کرده است . سومین نعمت الهی به افراد با تقوی تامین امنیت و آرامش آنان است . چهارمین نعمت دوری مؤمن و فرد با تقوی از عداوت و کینه توزی است . برادری مؤمنین با هم نعمت پنجم خدا به افراد با تقوی است قرآن برادری را برترین نعمت می داند . فضیلت ششم از نظر قرآن این است که تکبر و برتری جویی در میان آنها وجود ندارد . هفتمین نعمت آن است که در نعمت های که خداوند اهداء کرده است تکبر و برتری جویی وجود ندارد و هشتمین نعمت افراد با تقوی پایداری نعمت است و آنها دائماً در بهشت برین حضور دارندپایداری نعمت فوق نعمات الهی است .
امام جمعه شیراز گفت : پاداش قابل ملاحضه و اندیشمند از خصوصیات چهار گانه نعمت است . خصوصیت دوم آن این است که بدون منت باشد یعنی فردی که چیزی را به کسی اهداء می کند بر او منت نگذارد . سومین خصوصیت آن است که این نعمت بی دردسر باشد . و چهارمین اصل پاداش این است که پاداش مذکور پایدار و دائمی باشد .دنیا برای افراد باتقوی هم آرامش بخش است . ترک گناه به دنیا و آخرت ما آرامش و آسایش می دهد . مولا علی (ع) در تعریف گناه می فرماید : گناه لذتی است که گذشته و سپری شده ولی بار آن باقی مانده است.احساس شادمانی از گناه بعد از مدتی به رنج و عذاب مبدل می گردد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در خطبه دوم پس از اداء سلام و احترام به ساحت مقدس نبی اکرم (ص) و ائمه هدی صلوات الله علیهم اجمعین اظهار داشت : در سال روز 12 فروردین مردم ما با آراء 98.2 در صدی نظام اسلامی را به عنوان نماد حکومتی خود انتخاب و معرفی کردند. امام (ره) اصل و نوع حکومت را در 10 فروردین 1358 یعنی 50 روز بعد از پیروزی انقلاب به رای مردم گذاشت. جمهوری یعنی هر فردی از افراد اجتماع حق انتخاب یک رأی برای تغییر سرنوشت کشور دارد. قانون را مکلف کردند که مسئولان و مدیران با رأی مستقیم مردم انتخاب شوند .
نماینده مقام معظم رهبری در فارس گفت: امام (ره) بر روی اسلامیت و جمهوریت اصرار فراوانی داشت. پیوسته تاکید می کردند جمهوری اسلامی قابل مصادره نیست. موج سواران همواره در صدد مصادره انقلاب مستضعفان بوده اند و چون فداکاری مردم برای اسلام و به نام اسلام بود اجازه ندادند در 32 سال گذشته انقلابشان دستخوش تغییرات داخلی و خارجی شود. ملی گرایان و ایادی دشمنان نتوانستند تأثیری در انقلاب مردم ایران داشته باشند. ملی گرایان جز ضربه زدن به مردم و انقلاب کاری برای انقلاب انجام نداند. امام برای حفظ انقلاب از شر ملی گراها جمهوری اسلامی را مطرح ساختند. عناصر ملی گرا و مکاتب مرتبط با ملیت، می خواهند پایه های عمیق مکتب اسلام را سست نمایند. در عهد قدیم و در زمان قاجار امتیازات فراوانی که به دول زورگو داده شد همه از سوی ملی گراها داده شد. نسلهای جدیدی که به وجود آمده اند اجازه نمی دهند انقلابشان به دست این و آن بیفتد.
آیت الله ایمانی اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال را سال جهاد اقتصادی نام گذاری کرده اند. جهاد در ادبیات مسلمین معانی ویژه ای دارد که با تمام توان کوشش کردن یکی از آن معانی است .
کشور آماده یک خیزش اقتصادی است و ما در سالهای اول دهه پیشرفت و عدالت هستیم سال اول این دهه سال اصلاح الگوی مصرف، سال دوم این دهه همت مضاعف و کار مضاعف و امسال هم که سال سوم دهه پیشرفت و عدالت است سال جهاد اقتصادی نام گرفته است. کشور در بعد مسائل علمی و معنوی گامهای بلندی برداشته است اما با قدم هایی که رکود و تورم را از بین ببرد باید به اقتصاد کشور رسیدگی کرد و مقام معظم رهبری به خوبی این مسائل را درک کرده و می خواهند مردم با بار معنوی خود حرکتی را برای خدا انجام دهند و با اخلاص و پاکی جهاد همه جانبه ای را در اقتصاد کشور آغاز کنند. این جهاد اقتصادی چیزی نیست که صرفاً دولتی باشد. دولت باید برنامه ریز امور اقتصادی باشد و ساختارهای لازم را به وجود آورد و مردم و بخش خصوصی سرمایه گذاری لازم را داشته باشند .
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت : در جهاد اقتصادی باید زیر ساختارهای آن فراهم شود نخست آنکه انگیزه لازم برای این کار فراهم آید. دوم آنکه بار معنوی انجام این کار تقویت شود. سوم آنکه تعامل و انسجام لازم بین دولتمردان و مردم و نخبگان اجتماعی فراهم آید. رهبری به کسانی که می خواهند تقابل داشته و تعامل ها را بر هم بزنند هشدار داده اند. اقدام چهارم در این سال جهاد اقتصادی این است که کشور تا پایان برنامه پنجم به رشد 8 درصد اقتصاد ملی برسد و این کار جز با تلاش و مجاهدت و همراهی عمومی و همگانی محقق نخواهد شد. مقام معظم رهبری فرمودند: نباید در این سال به تبلیغات بسنده شود جهاد در عمل محقق می شود نه در شعار.
آیت الله ایمانی افزود: جهاد اقتصادی در فارس هم الزاماتی دارد و مسئولان باید به این نکات توجه داشته باشند. اول آنکه مسئولان بدانند مشکلات چیست؟ در فارس نارسایی ها، تبعیض و خشکسالی هست و باید آنها را رفع کرد. توانمندی ها در فارس زیاد است باید شناسایی شوند. نکته سوم اینکه اولویت ها را در فارس شناخت و برنامه ریزی کرد. بر اساس سند چشم انداز فارس باید برنامه ریزی در امور صنعتی نمود. باید از جنجالها و تبلیغات دور شد. این تبلیغات و جنجالهای بی مورد در عرصه رسانه ها و مطبوعات باید برداشته شود. باید پرسید چقدر تبعیض را برداشته اید و چه مقدار از مشکلات جامعه را بر طرف نموده اید. مچ گیری ها را رها کرده و ثبایت مدیریت داشته باشید. مدیری که از عزل خود می ترسد به برنامه ریزی فکر نمی کند. باید فضای امن مدیریتی فراهم شود تا جهاد اقتصادی محقق شود باید فضای امن برای سرمایه گذاران حقیقی و واقعی که در کار تولید فعالند فراهم کرد .