پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۹۱۷۲
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۶
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی :
به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگارکازرون نما، شاهین محمد صادقی عصر شنبه در بازدید از بیمارستان کازرون در جمع پرسنل و پرستاران این بیمارستان ضمن تبریک عید سعید فطر در سخنانی اظهار داشت : تأمین سلامت مردم از نظر روحی و جسمی یک نعمت بزرگ خداوندی است که نصیب جامعه پزشکی شده است که باید این قشر قدر دان آن باشند .

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت : در حال حاضر 84 هزار پست سازمانی خالی در حوزه بهداشت و درمان کشور وجود دارد که به علت کمبود بودجه عملی نشده است .

به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگارکازرون نما، شاهین محمد صادقی عصر شنبه در بازدید از بیمارستان کازرون در جمع پرسنل و پرستاران این بیمارستان ضمن تبریک عید سعید فطر در سخنانی اظهار داشت : تأمین سلامت مردم از نظر روحی و جسمی یک نعمت بزرگ خداوندی است که نصیب جامعه پزشکی شده است که باید این قشر قدر دان آن باشند .

وی تأمین سلامت و امنیت در جامعه را از خدمات اجتناب ناپذیر حکومت بر شمرد و گفت : دولت وظیفه دارد در راستای این دو مقوله طبق قانون اساسی در جامعه اقدامات مؤثری داشته باشد .

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه همه خدمات حوزه بهداشت و درمان را دولت نباید به بخش خصوصی بسپارد تصریح کرد : شاخصه اصلی این حوزه باید به دست دولت باشد تا بخش خصوصی نتواند با بالا بردن هزینه های درمان بر گرده مردم فشار آورد .

محمد صادقی بالا رفتن امید مردم به زندگی به 72 سال را نتیجه خوب حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و بیان داشت : تمام عوامل حوزه بهداشت و درمان از پرسنل گرفته تا کادر پرستاری و پزشکان زحمت کش به طور شبانه و روزی با وجود سختی کاری که دارند در راستای امنیت سلامت مردم در تلاش هستند .

این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه به سختی کار کادر پرستاری اشاره کرد و افزود : هیچ حرفه ای به اندازه کادر پرستاری مورد هجمه مستقیم مردم و ارباب رجوع قرار نمی گیرد و این قشربا وجود همه نا ملایمتی همچنان با متانت و صبر و حوصله انجام وظیفه می کنند .

وی در بخش دیگر سخنانش بالا بردن سطح آموزش پرستاران و پرسنل بیمارستان در راستای تکریم ارباب رجوع و نیز بالا بردن سطح رضایت مندی مردم به رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون توصیه کرد .

محمد صادقی ادامه داد : بیمارستان کازرون با کمبود امکانات رفاهی و مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کند که در این راستا مساعدت وزارت بهداشت و درمان و مسؤلان ذی ربط را می طلبد که در بر طرف کردن آن اقداماتی صورت پذیرد .

نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی از فرماندار این شهرستان خواست که بخشی از بودجه دو درصد نفت و گاز را برای حل پاره ای از مشکلات بیمارستان اختصاص دهد .

وی در پایان گفت : مجمع نمایند گان جامعه پزشکی در مجلس شورای اسلامی همگی در تلاش هستند که بتوانند زمینه استخدام 84 هزار پست سازمانی خالی که در حوزه بهداشت و در مان در کشور وجود دارد در حد امکان فراهم آورند .


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۳
رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۹
0
4
چهار سال قبل هم که نماینده بودی همین حرفها را زدی ولی همه پوچ و تو خالی بود
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
درسته که اقای دکتر محمد صادقی 4 سالی که نماینده بودن همین حرفها رو زدن ولی میشه بگید که 4 سال بعدی نمایندمون چیکار کرده بوده که دوباره بعد از 4 سال دکتر مجبور شده همون حرفها رو بزنه؟؟؟
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
اگه دکترون تو اون 4 سال اولی کاری کرده بود دیگه نیازی به اوون چهار سال بعدش نبود که یکی دیگه بخواد کارای ناتمام اوونو انجام بده . دهقان ناصرآبادی عضو هیات رئیسه قضایی مجلس بود تو حوزه کاری خودش واسه شهرستان و بخش ها چندتا دادگاه در خور شان شهرستان ساخت و تحویل هم داد ..
حالا دکتر شما توو حوزه بهداشت شهرستان توو 4 سال اولش چیکار کرده جز پیگیری و ساخت بیمارستان خشت !!!
ناگفته نماند که دهقان ناصرآبادی توو حوزه بهداشت هم خیلی کارا کرده حتی خیلی بیشتر از دکتر
MRI شهرستان . ساختن چندین خانه بهداشت در روستاها و نوسازی و ساخت ساختمان جدید برای خانه های بهداشت شهر کازرون و ...
بیمارستان 200 تختخوابی کازرون که در دوره دهقان بودجه براش مصوب شده و پی کنی شد و بیمارستان قائمیه که در حال ساخته و بیمارستان بالاده که قول ساختشو از وزیر بهداشت گرفته بود ولی با اومدن دکتر شما بیمارستان بالاده به کلی فراموش شد و حتی بدون پیگیری کردن برای مصوب کردن اوون و فقط مشکل دکتر و فرماندار شهرستان وامام جمعه کازرون شده ساخت بیمارستان خشت نه جای دیگه!!
و حتی برا ساختش ضرب العجل تعیین میکنند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
0
4
سلام
چرا مسئولین خود انتقاد می کنند . کی قراره این مشکلات را رفع کنه . آقای دکتر شما تو این چند ماه گذشته برای کازرون چه کرده این ؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
1
4
آقای دکتر محمد صادقی این چند ماه فقط سخنرانی کرده و مسئولیت را گردنه دولت و دیگر مسئولین انداخته و خود از زیر بار مسولیت شانه خالی کرده
فقط شعار داده ....
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
ما که از اقای دهقان تو 4 سال چیزی ندیدیم!!!حالا چند ماه که چیزی نست!!
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
ما هم از آقای محمد صادقی تو این 4 سال و چند ماه چیزی ندیدیم.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
2
1
چرا همش میگی؟باز به مرام و معرفت دهقان ناصرآبادی که شب و نصف شب و سر زده به بیمارستان میومد و باز بنازم به همت و خدمت ایشون که بعد از اینکه این مشکلات رو دید با چنگ و دندون و علیرغم مخالفین داخلی از جمله خود امام جمعه تونست یه بیمارستان برای شهر بگیرهو مراحل ساختشو داره طی میکنه... شما که ادعا دارین از جامعه پزشکی هستین و عضو کمیسیون بهداشت و درمان هستین چیکار کردین؟؟؟ لطفاً منتشر شود چون جز حق چیزی نیست......
سهیل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
0
4
بنظر میرسه اگه بجای نام بیمارستان کشتارگاه استفاده بشه صحت بیشتری
داره .
ناشناس
|
NETHERLANDS
|
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
0
5
حرف زدن که کاری نداره.
بسم الله شروع به کار کنید!
سلیم
|
ITALY
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
0
1
با سلام به دوستان.
شما که به همه چیز آگاهید چرا در انتخابات کسانی که قبلا آزموده شدن را انتخاب کردید؟
از ماست که بر ماست
امین والی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
0
0
سلام اقای دکتر0 تورا به خدا مردم روستای فتح اباد دادین فقط از شما درست شدن راه روستایی که واقعا مشکل دارد را میخواهند خواهشمندیم همکاری کنید0
2222
|
FRANCE
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۷
0
0
قبل ازاینکه دهقان نماینده بشه بیمارستان نگو کشتارگاه بگو-که البته اون موقع نمایندمون هم عضو کمیسیون پزشکی بودن-ولی بعدکه فرشته نجات اومدامکانات:اوردن تخت ویخچال نو وعالی-نصب دوربین مداربسته-امدن پرستارودکتران خبره وکارامد- که وقتی واردبیمارستان میشدی احساس میکردیم رفتیم نمازی شیراز-کدوم نماینده وزیربهداشت رو اورده بودکازرون که دهقان اورد-دکترجمعش کن وبرو-
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۱/۳۱
اذان صبح
۰۵:۰۸:۲۲
طلوع افتاب
۰۶:۳۲:۰۲
اذان ظهر
۱۳:۰۲:۵۳
غروب آفتاب
۱۹:۳۲:۵۸
اذان مغرب
۱۹:۴۹:۲۹