|
به گزارش هاشمی کشکولی خبرنگار کازرون نما: فرشته بستانیان صبح امروز در حاشیه این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره به منظور معرفی غذا های سنتی، سالم و مفید و تشویق و ترغیب دانش آموزان به استفاده از این نوع مواد غذایی برگزار شد.
وی، تشویق دانش آموزان دختر برای آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی و دوستی میان آن ها و نیز آشنایی با داروهای گیاهی و خواص مفید آن ها را از اهداف دیگر این جشنواره برشمرد.
مدیر مدرسه ابتدایی دخترانه حاج رفان2 کازرون ابراز داشت: در این جشنواره یک روزه دانش آموزان دختر این مدرسه در کنار مادران خود غذاهای سنتی و ایرانی مورد طبخ خود را به همراه خواص هر یک از آن به دید نمایش و داوری گذاشتند.
بستانیان، دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره را پایه سوم تا ششم ابتدایی عنوان کرد و گفت: تعداد نه نفر از شرکت کنندگان که غذاهای سالم و مفیدتری را طبخ کرده بودند توسط داوران انتخاب و برای تشویق و اهدا جوایز به اداره آموزش و پرورش این شهرستان معرفی گردید.
وی اضافه کرد: داوران این جشنواره بر اساس کیفیت غذا از نظر طعم، مزه، شکل ظاهری و ترکیبات موجود در آن، سفره آرایی و تزيینات و نیز استفاده کمتر از نمک و روغن غذاهای به نمایش گذاشته را مورد ارزیابی قرار دادند.
مدیر دبستان دخترانه حاج رفان2 اسامی انتخاب شوندگان جشنواره غذاهای سالم و مفید این دبستان را به ترتیب نرگس مصلایی پور، الیانا هاشمی کشکولی، مهیا روزبه، فاطیما بوستانی، زینب نوربخش، روژان دشتی، سارا داودی و حدیث مختاری اعلام کرد.
با تبریک به دخترخواهر عزیزم فاطیما بوستانی که در این مسابفه درخشید . گرچه این موفقیت ذرهای ار اقیانوس موفقیت فاطیمای گلم است. دوستت دارم خاله جان