پايگاه اطلاع رساني دولت در تاريخ 20 فروردين 92 اعلام كرد: با موافقت دولت، فهرست مناطق کمتر توسعه یافته در امور حمایتی برای دوره برنامه پنجساله پنجم توسعه تنفیذ شد.
پايگاه اطلاع رساني دولت در تاريخ 20 فروردين 92 اعلام كرد: با موافقت دولت، فهرست مناطق کمتر توسعه یافته در امور حمایتی برای دوره برنامه پنجساله پنجم توسعه تنفیذ شد.
به
گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارتخانه های
امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت و معاونت برنامه ریزی و نظارت
راهبردی رئیس جمهور فهرست مناطق کمتر توسعه یافته برای دوره برنامه پنجساله
پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران تنفیذ کرد.
این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
یادآور می شود، بر اساس مصوبه هیئتوزیران در جلسه مورخ 20/2/1388 شهرستانها، بخشها و دهستانهای مندرج در تصویبنامه هیئتوزیران ، حسب مورد به عنوان مناطق محروم و کمترتوسعه یافته در امور حمایتی تعیین می شوند. مناطق کمتر توسعهیافته و محروم اختصاراً در این تصویبنامه، «مناطق کمتر توسعه یافته» نامیده میشود. در مواردی که نام شهرستان یا بخش در فهرست پیوست این تصویبنامه آمدهاست، حسب مورد شامل بخشها، نقاط شهری و دهستانهای تابع آنها نیز خواهد بود.
همچنین محدوده
جغرافیایی فعلی شهرستانها، بخشها و دهستانهای موضوع فهرست پیوست، ملاک
اعمال تسهیلات و حمایتهای موضوع این تصویبنامه است و تغییرات آتی تقسیمات کشوری و محدوده آنها تأثیری در تداوم اعمال تسهیلات و حمایتهای یاد شده نخواهد داشت.
نام مناطق جره و بالاده،
خشت،
کنارتخته و کمارج و کوهمره از توابع شهرستان كازرون در اين ليست قرار گرفته است.
نكته عجيب در اين مصوبه عدم توجه به بخش چنارشاهيجان است. برخي از ساكنان چنارشاهيجان در اعتراض به اين مصوبه از كازرون نما خواستند تا پرسشهاي زير را از مسئولان مربوطه مطرح كند.
1. این تقسیم بندی در چه سالی و در زمان مسئولیت کدام فرماندار و نماینده مجلس تهیه شده است؟
2. بر اساس کدام شاخصهای توسعه ای بخش چنارشاهیجان را به عنوان توسعه یافته قلمداد نموده اند؟
3. در زمان تهیه این طرح آیا بخش چنارشاهیجان از بخش مرکزی کازرون جدا شده بوده است یا خیر؟
4. آیا بخش چنارشاهیجان با جمعیتی حدود 45000 نفر و 360 کیلومتر مربع فاقد
بیمارستان ویا حتی یک مرکز درمانی قابل قبول وهمچنین فاقد مراکز آموزش
عالی و شهرک صنعتی ودیگر شاخصهای توسعه می تواند توسعه یافته تلقی شود؟
5. آیا تلاشی جهت الحاق بخش چنارشاهیجان به عنوان مناطق کمتر توسعه یافته انجام گرفته است یا خیر؟
برو یکم مواد توسعه یافتگی رو مطالعه کن، میفهمی کازرون چقدر هم در حال پیشرفت است.
عزیزم مواد کمتر توسعه یافته که دوتا کارخونه نیست.
آموزش، دانشگاه، سلامت انسانی، راه، بهداشت، فضای سبز، زیرساخت های شهری، پتانسیل بلقوه، موقعیت جغرافی از جلمه مواد توسعه یافتگی است که کازرون یا دارد یا به آن دست پیدا میکند. امرور هیچ مرکز شهرستان در استان فارس محروم نیست چه برسه به کازرون بزرگ
خداوند به عدالت و نیکی امر می فرماید.
با سلام
امیدواریم در مرحله اول مسئولین به فکر توسعه وپیشرفت قسمتهای مختلف شهرستان به عدالت باشند. همانطور که مستحضرید بخش چنارشاهیجان بعد از مرکز شهرستان بیشترین جمعیت را دارا می باشد. در صورتیکه از نظر امکانات چه دانشگاهی چه درمانی و رفاهی کمترین امکانات را دارد. شایسته است مسئولین برای این قسمت از شهرستان دفاع کنند وگرنه در پیشگاه خداوند می بایست پاسخگو باشند. نکته بعد اینست که اگر این بخش هم جزو مناطق محروم باشد ازسهمیه بودجه یک درصد مناطق محروم برخوردار می شود و برخی از هزینه ها از دوش شهرستان برداشته می شود. به هر حال از مدیریت و همکاران خوب و فهیم کازرون نما می خواهیم که از طریق فرماندار و نماینده شهرستان پیگیری نموده و به مردم پاسخ روشنی ارائه نمایند. با تشکر فراوان
ظاهرا مسوولین وقت معیارهای منطقه توسعه نیافته را نمی دانسته اند یا آهنا را در بخش چنارشاهیجان می دیده اند که البته در این صورت بقیه فاقد چشمان بصیر آنها بوده اند. بدا به حال چنارشاهیجان و مردمش