|
مدیر جهاد کشاورزی کازرون از برداشت ۱۸۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی در دو هزار و ۹۵۰ هکتار سطح زیر کشت در این شهرستان خبر داد.
سید عبدالصاحب قائمی امروز در گفتوگو با هاشمی
کشکولی خبرنگار کازروننما اظهار داشت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت محصول گوجه فرنگی
در این شهرستان نسبت به سال قبل ۶۵۰ هکتار افزایش داشته است.
وی افزود: متوسط تولید این محصول در هر هکتار حدود
۶۱ تن بوده که نسبت به سال قبل حدود پنج تن افزایش تولید داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: بخشی از
تولیدات این محصول برای مصرف به بازار داخلی و شرکتهای تولیدی رب گوجه این شهرستان
و بخشی دیگر به شهرستانهای همجوار برای فرآوری تولید رب عرضه شده است.
قائمی، رهاسازی ۱۱۰ هزار زنبور براکون و مبارزه
تلفیقی با حشره قرنطینهای مینوز و سایر آفات را از جمله اقدامات در راستای طرح سالمسازی
تولید محصول گوجه فرنگی در این شهرستان عنوان کرد.
این مسئول به تولید محصول پیاز در این شهرستان
اشاره و تصریح کرد: در سال زراعی ۹۲-۹۱ سطحی معادل ۸۰۰ هکتار از اراضی زراعی آبی این
شهرستان به زیر کشت پیاز قرار گرفت که متوسط تولید در هر هکتار آن۵۰ تن بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون ادامه داد: در سال زراعی
جاری معادل ۴۰ هزار تن پیاز از ارقام گوناگون از جمله سفید، طلایی و قرمز در این شهرستان
برداشت شده است.
قائمی اذعان داشت: میزان پیاز تولید شده این شهرستان
علاوه بر تأمین بازار داخلی به بازار شهرستانهای همجوار و سایر نقاط کشور نیز عرضه
میشود.
وی خاطرنشان کرد: برداشت محصول پیاز در شهرستان
کازرون از اواسط خرداد ماه آغاز و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.