|
به گزارش دریافتی کازرون نما، مرتضي ديانتي نسب مدير آموزش و پرورش شهرستان كازرون در همايش مديران مدارس ، خواستار همكاري و تلاش جدي در فعاليت فرهنگي و فرهنگ سازي روز انفاق شدند.
ديانتي نسب مدير آموزش و پرورش شهرستان كازرون بر اساس جلساتي كه كميته امداد با وي برگزار نمود در همايش مديران مدارس ، خواستار همكاري و تلاش جدي در فعاليت فرهنگي و فرهنگ سازي روز انفاق شدند .
در اين همايش كه كارشناس مسئول فرهنگي كميته امداد كازرون هم حضور داشتند ، مدير آموزش و پرورش شهرستان كازرون ضمن تشكر از همكاري مديران در برنامه هاي كميته امداد ، خواستار تلاش مديران به تشويق و ترغيب دانش آموزان نسبت به فرهنگي سازي انفاق شدند و تاكيد كردند كه اگر اين كار ارزشمند كميته امداد با همكاري شما مديران محترم خوب پيگيري و رصد شود بسياري از مشكلات جامعه ما در آينده و نسلهاي بعد مرتفع خواهد شد و اين خود ، مقدمه اي براي تعيين خمس و زكات خواهد بود كه اعتقاد معنوي دانش آموزان را تقويت خواهد نمود .