|
به گزارش کازرون نما، سردار سرتیپ محمد جعفر اسدی در یادواره شهدای 35 تن از شهدای روستای بلیان کازرون ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس افزود: ما ازجوانان توقع داریم تا با بصیرت خودشان این نعمت بزرگ انقلاب اسلامی حفظ کنند و این نعمت و امانت الهی را به ایندگان بسپارند .
وی گفت: وظیفه رسانه های عمومی و مردم این است تا بتوانیم این گنج هشت سال دفاع مقدس را استخراج و به جوانان برسانیم.
وی ادامه داد: باید دست بدست این ارزشها را به نسل های آینده منتقل کنیم تا موجبات ماندگاری و پایداری این عزت را برای همیشه مهیا سازیم .
گفتنی است در این مراسم پس از مداحی یکی از مداحان اهل بیت ، با اهدا لوح از خانواده شهدا قدردانی شد.
روستای بلیان تنها روستای شهرستان کازرون می باشد که 35 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
خدا خیرشون بده که باز هم هر سال یادواره شهدای روستاشون رو برپا می کنند
کاشکی می شد مسئولین ستاد یادواره شهداشون رو می کردند مسئولان بنیاد شهید تا برا همه شهدا کاری میکردند
واقعا هفته ای که یادواره دارند تو بلیون شور شعف خاصی به پاست و تا صبح بچه های بسیج و ستاد یادواره و خانواده شهدا تو گلزار شهدا تلاش دارند و به مقام شهدا ارج می نهند .
آجرک الله - انشاءالله