|
برداشت محصولات شتوی از حدود 50هزار هکتار اراضی تحت کشت شهرستان آغاز شد. به گزارش دریافتی کازرون نما؛ محصولات شتوی در شهرستان برای کشاورزان از اهمیت بسزایی برخوردار است که معمولا کشت این محصولات بصورت دیم وآبی به ترتیب از 15 و 20آبان ماه آغاز و بمدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
همچنین برداشت این محصولات از اواسط اردیبهشت ماه آغاز و تا
اواسط خرداد ماه ادامه نیز ادامه می یابد.شایان ذکر است ارقام کشت شده توسط کشاورزان
و به توصیه های فنی کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بوده که شامل:دوروم،دوروم
بهرنگ،چمران،شیرودی،کوه دشت و... می باشد.
ضمنا طبق پیش بینی کارشناسان این مدیریت عملکرد در هر هکتار
محصولات شتوی بطور متوسط بصورت دیم 1تن و آبی 6/3 تن ارزیابی می شود.
گفتنی است سید عبدالصاحب قائمی مدیر جهاد کشاروزی شهرستان ضمن
بازدید از روند برداشت این محصولات در مناطق مختلف ضمن بررسی اوضاع با مشکل کشاورزان
در خصوص حمل گندم بصورت مستقیم روبرو شد که ایشان رایزنی های خود را در جهت رفع این
مشکل آغاز نمودند.