به گزارش كازرون نما به نقل از ايرنا "مجيد خانبازي" رييس اداره محيط زيست کازرون گفت: با سرد شدن هوا مهاجرت پرندگان از سيبري، قفقاز و جمهوري آذربايجان به طرف درياچه پريشان آغاز شده است. وي اظهار داشت: در درياچه پريشان بيش از 200 گونه پرنده بومي و مهاجر زندگي مي کند که مهمترين آنها اردک مرمري، حواصيل، خونکا، اردک سرحنايي ، چنگر، انواع مرغابي، فلامينگو، فيلوش، کله سبز، اردک سفيد و کفچه نوک است.
بنا به گزارش كازرون نما به نقل از ايرنا "مجيد خانبازي" رييس اداره محيط زيست کازرون روز شنبه گفت: با سرد شدن هوا مهاجرت پرندگان از سيبري، قفقاز و جمهوري آذربايجان به طرف درياچه پريشان آغاز شده است.
وي اظهار داشت: در درياچه پريشان بيش از 200 گونه پرنده بومي و مهاجر زندگي مي کند که مهمترين آنها اردک مرمري، حواصيل، خونکا، اردک سرحنايي ، چنگر، انواع مرغابي، فلامينگو، فيلوش، کله سبز، اردک سفيد و کفچه نوک است.
خانبازي يادآورشد: نادرترين پرندگاني که در اين درياچه ديده مي شود ، اردک مرمري ، حواصيل ارغواني، گشيم گردن سياه، گشيم تاج دار، و بوتيمار کوچک است.
رييس اداره محيط زيست کازرون اضافه کرد: سالانه 250 هزار قطعه پرنده به اين درياچه مهاجرت مي کنند که حدود چهارماه در اين منطقه ماندگار مي شوند.
خانبازي ادامه داد: با توجه به کاهش آب درياچه پيش بيني مي شود امسال اين پرندگان زمان کوتاهتري در اين منطقه بمانند.
رييس اداره محيط زيست کازرون تصريح کرد: براي تامين خوراک پرندگان مهاجر اقدام به تهيه دانه هاي خوراکي شده و با همکاري محيط بانان با جديت از پرندگان محافظت مي شود تا افراد متخلف اقدام به شکار پرندگان نکنند.
درياچه پريشان با 42 کيلومتر مربع وسعت از مناطق حفاظت شده بين المللي محسوب مي شود و يکي از مهمترين درياچه هاي آب شيرين جهان است که بدليل ذخيره گاههاي زيستي از اهميت خاصي برخوردار است ، اين درياچه در 15 کيلومتري شهر کازرون قرار دارد .