|
به
گزارش کازرون نما به نقل از کانال تلگرامی جغرافیای طبیعی کازرون، جلسه حفاظت از اراضي
و پيشگيري از جرم روز گذشته با حضور رييس دادگستري، دادستان، شهردار، رييس شورای
اسلامی شهر، فرمانده نيروي انتظامي، روساي ادارات راه و شهرسازي، جهاد كشاورزي، منابع
طبيعي، محيط زيست، بنياد مسكن و ثبت اسناد شهرستان کازرون از ساعت ٨:٣٠ در محل اداره
جهاد كشاورزي برگزار و درخصوص موضوعات مهمي از جمله جلوگيري از تخريب اتلال شهر توسط
افراد سودجو، تغيير كاربري هاي غير مجاز و اتلال موات بحث و تبادل نظر گرديد و مصوبات
خوبي نيز به تصويب رسيد كه انشالله توسط ارگانهاي مربوطه انجام خواهد شد.
در
این جلسه بحث احداث كارخانه سيمان كازرون در دشتک دوان نيز مورد بحث قرار گرفت كه دادستان
شهرستان كازرون به عنوان مدعي العموم، حمايت محيط زيستي خود را به طور قانوني و با
استناد به قانون آيين دادرسي كيفري و ماده ١١٤ آن كه بيان مي دارد: "جلوگیری از
فعالیت تمام یا بخشی از امورخدماتی یا تولیدی از قبیل امورتجارتی، کشاورزی، فعالیت
کارگاه ها، کارخانه ها و شرکت های تجارتی و تعاونی ها و مانند آن ممنوع است، مگر در
مواردی که حسب قرائن معقول و ادله مثبته، ادامه این فعالیت متضمن ارتکاب اعمال مجرمانهای
باشد که مضر به سلامت، مخل امنیت جامعه و یا نظم عمومی باشد که در این صورت، بازپرس
مکلف است با اطلاع دادستان، حسب مورد از آن بخش از فعالیت مذکور جلوگیری و ادله یادشده
را در تصمیم خود قید کند. این تصمیم ظرف پنج روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه
کیفری است"، اعلام نمود تا اطلاع ثانوي و بررسي مجدد اعطای مجوز به آن معلق بماند.
"ایراد بحق"ی را که فرموده اید هرچند بجا است اما فراموش نکنید که این ایراد به تمام مسئولین از بعد از زمان مرحوم شاهپور دوم به بعد وارد است .
اول صدور مجوزات هفت خوان !
دوم سرمایه گداری کلان !
سوم توقیف کامل کار ! (با چاشنی سالیان سال دوندگی بیهوده ).
چهارم سماق مکیدن سرمایه گدار نادان!!!
کاش سرمایه گدار "آبادی"های دیگه هم میدید.
یاحق
یاعلی
رشد جمعیت کازرون منفی هستش لطفا بقیه مردم رو فراری ندهید.
حضرت حسینی روش
بحق که همان "روش" امام حسین (علیه السلام) رادرپیش گرفته اید یعنی گفتن "حرف حق". خداقوت و توفیق مزید.
بنده حدود 10 سال پیش _ سالهابعداز سرکوب شدید واحد تولیدی ام _ از کازرون "هجرت اقتصادی"کردم و در این حدود 10 سال طرح های مختلف در "مراکز بعضی استانها" , "بعضی شهرستانها" و "بعضی روستاهای کشور" باموفقیت اجرا کرده ام شکر خدا .
در آن زمان اسفبار , بنده نیز ده ها مجوز از ده ها ارگان در کازرون و شیراز , و نیز بیش از ده مجوز از کمیسیون های مختلف در استان فارس داشتم ! سر بزنگار بلا دلیل توقیف شد . بیش از 8 سال هم تلاطم های پس از "توقیف" را تحمل کردم !!! نتیجه:سماق!! حتا حکم دادگاه هم در نهایت به "رفع توقیف" اصدار شد ولی متاسفانه دیگه دیر شده بود.
لطفا به سرمایه گداران در کازرون بگویید مجوز کیلویی چند؟!! سماق را عشقه... (شنیدم کازرون سماق های محشری داره !!! ). اینجا اول میکشند(با کسره حرف کاف) بعد میشمرند !
یاحق
یاعلی
نیروگاه برق هم قبلا در کنار دریاچه ساخته شد حال بعداز بیست سال چه منفعتی برای کازرون داشته جز خشک کردن دریاچه و منابع زیرزمینی آب و آلودگی صوتی و زیست محیطی از نظر شغلی هم که اکثرا غیربومی و 1500 کیلومتر رو طی میکنند تا به نیروگاه برسند پس باید بگیم به هر قیمتی شده هر صنعتی رو با هر آلودگی زیست محیطی و با هر مقدار مصرف آب و در هرکجای شهر باید پیگیری کرد؟؟
بدانید ومطمئن باشید تا مردم این شهر هستند دیگر اشتباهات گذشته تکرار نخواهد شد همانطور که وقتی نوذری وزیر نفت پتروشیمی را در کنار دریاچه کلنگ زنی کرد این مردم بودند که کلنگ
وزیر را شکستند و آن کلنگ شکسته را به بیست کیلومتر دورتر در جای کنونی پرتاب کردند و مطمئن باشید کلنگ کارخانه سیمان و شهرک صنعتی را هم چهل کیلومتر دورتر و به فاصله ای دورتر از قبل پرتاب خواهند کرد.
ده سال پیش هم مجوز کارخانه سیمان و حالا هم کازرون رو بیمار
چیزی هم که زیاده الان مدرک دانشگاهی که همه ازش دارن حتما انتظار داری کارخانه سیمان ساخته بشه همه مدرک دارا برن توش کار کنند.
مشکل کار اینه که کارخانه سیمان مشکل داره واسه دشتک دوان
انسان سالم که نمیره خودش با دستای خودش میکروب رو بخوره ، این میکروبه که میاد و به بدن انسان سالم حمله میکنه پس نتیجه میگیریم بدن انسان برای میکروب هیچ مشکلی نداره تازه آقا میکروبه استقبال هم میکنه این میکروب هستش که برا بدن انسان مشکل داره
پس تنها راهش پیشگیریه و نه درمان بی جواب و با کلی هزینه درمانی ، زیست محیطی و ...
به گزارش عصرفارس، محمد علی افشانی ظهر شنبه در مراسم افتتاح پروژه های دانشگاه شیراز، گفت: بودجه پژوهشی در سال ۹۵ نه تنها کاهش نداشته بلکه با تمامی مشکلات افزایش هم داشته است.
وی ادامه داد: مسئولیت اجرایی کشور در زمانی به دولت تدبیر و امید رسید که شرایط بسیار سخت بود اما خوشبختانه امروز با برنامه ریزی های صحیح وضعیت اقتصادی کشور روبه بهبود است.
استاندار فارس تصریح کرد: سرمایه گذاری برای توسعه این دانشگاه به منزله گام برداشتن در مسیر توسعه صنعت، کشاورزی و گردشگری است و اگر نیروی انسانی کارآمد در دانشگاه ها تربیت شوند، سایر بخش ها هم توسعه خواهد داشت.
افشانی ادامه داد: هرچه سرمایه گذاری بیشتر و با برنامه ریزی و هدفگذاری بهتری در دانشگاه شیراز انجام شود، سایر بخش های جامعه نیز رشد می کنند و این دانشگاه می تواند به جایگاه مورد انتظار از یک دانشگاه کارآفرین و نسل سوم دست یابد.
افشانی با اشاره به طرح موضوع کم آبی استان، گفت: در سفر معاون اول رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی به فارس مقرر شد یکی از جلسه های شورای عالی آب کشور به ریاست رئیس جمهور به طور مشخص به مسائل کم آبی استان فارس اختصاص داشته باشد.
استاندار فارس با اشاره به هماهنگی بیشتر بین بخشی شیمی و داروسازی، گفت: باید بین بخش شیمی دانشگاه شیراز و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارتباط نزدیکی شکل گیرد و این موضوع زمانی دارای اهمیت بیشتر می شود که ایجاد شهرک دارویی در استان فارس در دستور کار دولت است.
افشانی تاکید کرد: موضوع داروسازی در استان فارس یکی از حلقه های توسعه استان است که مورد توجه قرار نداشت.
به گزارش خبرنگار ما، طی این مراسم فاز دوم توسعه این دانشکده ویژه بخش های شیمی و فیزیک با اعتبار بیش از۱۹۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.