به گزارش محمد نوذری خبرنگار کازرون نما به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور کازرون، در این همایش که با هدف آگاهی از جرایم فضای مجازی توسط انجمن علمی دانشگاه پیام نور کازرون برگزار شد، دکتر اسداله جعفری سرپرست دانشگاه پیام نور کازرون در سخنانی ضمن خیرمقدم به اساتید، کارشناسان و دانشجویان با اشاره به برگزاری همایش موادمخدر در سال گذشته توسط انجمن رشته حقوق این مرکز دانشگاهی اظهار داشت: همایش های برگزار شده توسط این انجمن در راستای مبارزه با آسیب های اجتماعی، جنبه کاربردی برای همه رشته ها را دارد و از این حیث لازم است حداقل دانشجویان با آگاهی، دانسته های خود را به خانواده ها منتقل نمایند.
حسن کشاورز دادرس شعبه ی101 دادگاه کیفری شهرستان کازرون نیز در این همایش با بیان اینکه برای رسیدن به آزادی درونی باید از جاده دانایی گذشت و گذشتن از این جاده تلفاتی دارد، اظهار داشت: استفاده از فضای مجازی از سر ناآگاهی باعث شده حتی پای بعضی وکلای دادگستری و اساتید دانشگاه که مدرک دکتری دارند، به دادگاه باز شود و این افراد بصورت ناخواسته در دام استفاده ناصحیح از فضای مجازی قرار گرفته اند.
وی
با اشاره به نیاز کشور به وضع قوانین جرایم رایانه ای اظهار داشت: قانون جرایم رایانه
ای در سال1388 مصوب شده و پلیس فتای کشور در حال حاضر این توانایی را دارد که با کمک
قوه قضائیه تمامی سرورهای مجازی که حتی در خارج از کشور وجود دارد، را رصد و متخلفان
فضای سایبری را کشف و برخورد قاطع نماید.
دادرس
شعبه ی101 دادگاه کیفری کازرون با بیان اینکه استفاده مناسب از فضای مجازی نسبی است،
خاطرنشان کرد: انسان در امور شخصیتی، متأسفانه گاهی اوقات اندیشه های جنسی و روانی
خود را در فضای مسموم رواج می دهد.
کشاورز
عمده ی مشکلات فضای مجازی را علاوه بر ناآگاهی، اندیشه های جنسی عنوان کرد و افزود:
بعضی افراد با سوء استفاده از فضای مجازی و انتشار فیلم و عکس شخصی در اخاذی و بدنام
کردن خانواده ها را دارند که نمونه این فیلم ها متأسفانه در شهرستان کازرون نیز اتفاق
افتاده است و هرچند این گونه متخلفان توسط پلیس فتا دستگیر شده اند، اما آبروریزی آن
قابل جبران نیست و می طلبد که خانواده ها و افراد فریب اعتماد فضای مجازی را نخورند.
در ادامه همایش، ستوان سوم رسول مرادی کارشناس مبارزه و عملیات سایبری شهرستان کازرون با اشاره به راه اندازی پلیس فتا کشور در سال 1389، وظیفه این مرکز را برخورد و شناسایی هر جرمی که به موبایل و کامپیوتر منتهی می شود، عنوان کرد و ابراز داشت: با قسمت ها و امکانات مجهز و مختلفی که در پلیس فتا وجود دارد، امکان بازیابی تمامی اطلاعات پاک شده از روی گوشی های موبایل و سیستم های کامپیوتری فراهم شده است.
وی افزود: در صورتی که به هک شدن گوشی خود مشکوک شدید، بدون خاموش کردن و تغییرات تنظیمات آن در اسرع وقت با تنظیم شکوائیه از مقام قضائی به پلیس فتا محل سکونت خود مراجعه نمائید.
او اظهار داشت: استان فارس با داشتن آزمایشگاه عدله دیجیتال ، اولین مرکز مجهز در کشور می باشد که توانایی بازیابی هرگونه اطلاعاتی را در خود دارد.
ام البنین نوری دبیر انجمن علمی حقوق گفت: با تلاش های صورت گرفته توسط این انجمن و استقبال اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور کازرون در تلاش هستیم که کارگاه آموزشی پلیس فتا و جرایم سایبری را در این مرکز دانشگاهی راه اندازی نمائیم.
در پایان از برگزارکنندگان این همایش با اهدا لوح، تقدیر و تشکر بعمل آمد.