|
به گزارش دریافتی کازرون نما از روابط عمومی مدیریت آموزش و
پرورش کازرون، با همت گروه آموزشی رشته کار و فناوری این شهر، جشنواره های غذای
سالم و گل و گیاه در تمامی مدارس متوسطه دوره اول برگزار شد.
رضا جاویدی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کازرون، هدف
از برگزاری جشنواره غذا را حفظ و ارتقاء سلامت دانشآموزان و تشویق آنان برای
آشنایی با طبخ غذاهای سنتی و سالم، تقویت حس همکاری و انجام کارگروهی، آگاهی هر چه
بیشتر دانشآموزان با غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای فست فودی و ناسالم عنوان کرد
و اظهار داشت: این جشنواره در تمام مدارس متوسطه دوره اول کازرون با حضور دانش آموزان
و مربیان مدارس اجرا شد.
وی ابراز داشت: این
جشنواره به منظور معرفی غذا های سنتی، سالم و مفید، ایجاد رقابت سالم و تشویق دانش
آموزان به استفاده از این نوع مواد غذایی برگزار شد.
همچنین جاویدی هدف از
برگزاری جشنواره گل و گیاه را پاسداشت محیطزیست با عنوان یک باور ذهنی در بین
دانش آموزان و اولیا عنوان کرد.
در پایان معاون آموزش
متوسطه آموزش و پرورش کازرون از زحمات سرگروه آموزشی درس کار و فناوری و مدیران
مدارس و همراهی اولیای دانش آموزان که تلاش زیادی در برپایی این جشنواره ها
داشتند، تقدیر و تشکر نمود.