دکتر عباسی در دیدار با سرپرست دانشگاه سلمان فارسی، گفت: ارتقاء جایگاه علمی و توجه به فرهنگ اسلامی-ایرانی از مهمترین مسائل پیشروی دانشگاه سلمان فارسی است.
به گزارش کازرون نما به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف شهرستانهای کازرون و کوهچنار، دکتر فریدون عباسی دوانی نماینده این حوزه انتخابیه در دیدار با دکتر غریب فاضلنیا سرپرست دانشگاه سلمان فارسی کازرون بر لزوم انسجام مدیریتی در بین دانشگاههای کازرون با تشکیل مجموعهای از روسا و معاونین و ارتباط این مجموعه مدیریتی با سطح استان و کشور و همچنین ارتقاء سطح علمی منطقه تاکید کرد.
نماینده کازرون و کوهچنار با اشاره به اهمیت توجه به مباحث آموزشی و فرهنگی در دانشگاه بیان کرد: لازم است که کارگاههای آموزشی، پژوهشی و مدیریتی و همچنین طرحهایی همچون طرح بصیرت نیز در دانشگاههای شهرستان برگزار شود.
او اضافه کرد: ساختمان و مباحث عمرانی موضوع اساسی نیست بلکه از همین امکانات موجود در صورت همراهی و انسجام نیز می توان استفاده کرد و ضمن پرداختن به افزایش پروژهها و ارتقاء سطح علمی دانشگاه، میشود پروژههایی را ارائه داد که به نفع کشور باشد.
دکتر عباسی دوانی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه سلمان فارسی می تواند محور فعالیت های پژوهشی در حوزه کشاورزی باشد، اظهار کرد: هماهنگی و همکاری از لحاظ علمی و عمرانی با دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاه آزاد اسلامی می تواند به هم افزایی و رفع کمبودها کمک کند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس با توجه به ظرفیت کشاورزی کازرون و کوهچنار گفت: لازم است الگوهای نوین کشاورزی در زمینههای مختلف دنبال شود و یکی از بخشهای آن مباحث هستهای باشد.
وی با اشاره به امکان برپایی سمینارهای بزرگ علمی و فرهنگی در سطح کشوری و بین المللی گفت: معتقدم ترویج تمدن نوین اسلامی میتواند از دانشگاه های ما باشد. از ظرفیتهایی که در اختیار دارید در زمینه توسعه فرهنگ عمومی و اسلامی و همچنین شناساندن داشته های فرهنگی این منطقه به مردم منطقه و کشور استفاده کنید.
نماینده کازرون و کوهچنار با بیان اینکه لازم است در حوزه فرهنگ و هنر به طور ویژه کار کنیم خاطرنشان کرد: به خط فارسی اهمیت دهید و انجمن خوشنویسی کازرون را تقویت کنید. همچنین به حوزه های مختلف هنر همچون نقاشی، تئاتر، سینما، موسیقی و شعر که در خدمت تمدن نوین اسلامی هستند اهمیت دهید.
عباسی دوانی با بیان اینکه تمدن عمران و آبادانی می خواهد، ولی تمدن بدون هنر معنا ندارد، گفت: میتوان از اماکن دانشگاه در زمینه هنر استفاده کرد. حتما از نظر علمای کازرون در زمینه فرهنگ و هنر استفاده شود و با هماهنگی و همفکری روحانیت، اشاعه هنر تمدن ساز را در دستور کار قرار دهید.
نماینده کازرون و کوهچنار توصیه کرد: لازم است همه دغدغه دانشگاه پیشرفت کشور باشد و به مسائل سیاسی و متفرقهی دور از شان علمی پرداخته نشود. ما با نزاع نمی توانیم به جایی برسیم، چنانچه به گفته قرآن کریم، اگر ما نزاع کنیم محبت در بینمان از دست می رود. که عدم اتحاد و همدلی، عدم پیشرفت را به دنبال دارد.
همچنین در این جلسه، دکتر غریب فاضل نیا با اشاره به لزوم بهبود ساختار و فرآیندهای کنونی در دانشگاه سلمان فارسی و همچنین فرصت های هم افزایی گفت: دانشگاه پیشران توسعه منطقه است و با توجه به سیاستهای وزارت علوم در کیفی سازی آموزش عالی و نظامبخشی فعالیت دانشگاهها و با کمک ظرفیت های علمی شهرستان، امیدواریم بتوانیم در ارتقاء هرچه بیشتر مباحث علمی و پژوهشی موفق بوده و از آن برای خدمت به جامعه استفاده کنیم.
سرپرست دانشگاه سلمان فارسی با تاکید بر اینکه ملاحظات سیاسی و جناحی در دانشگاه جایگاهی ندارد و در راستای تعالی و پیشرفت شهرستان و تقویت همدلی پیش خواهیم رفت، اظهار داشت: نیازمند نیروهای قوی و پرکار با روحیه جهادی هستیم.
او با اشاره به تاثیر دانشگاه در فضای فرهنگی و اجتماعی شهرستان، تعامل و همکاری هرچه بیشتری با علما و حوزه علمیه شهرستان را لازم دانست و ادامه داد: توجه به مباحث هنری و همکاری با هنرمندان نیز به طور حتم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
فاضل نیا با اشاره به وضعیت کشاورزی در منطقه کازرون، از امکان سنجی تاسیس یک پژوهشگاه هسته ای در زمینه کشاورزی در دانشگاه سلمان فارسی خبر داد و تصریح کرد: با راهنمایی دانشمند هسته ای دکتر عباسی دوانی، پیگیر این پژوهشگاه مهم برای تاثیرگذاری مثبت در امور کشاورزی منطقه خواهیم بود.
وی همچنین با اشاره به شرایط و کمبودهای دانشگاه فرهنگیان گفت: با دستور نماینده محترم، از این دانشگاه سرکشی صورت گرفت و مطالبات این مجموعه جهت رفع کمبودها بررسی شد.