مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون از تولید2800تن گوشت قرمز در شهرستان کازرون در 6 ماه اول امسال خبر داد.
به گزارش کازرون نما، حمید رشیدی اظهار کرد: تعداد 70 واحد پروار بندی صنعتی و نیمه صنعتی و 200 واحد پروار بندی سنتی در این شهرستان فعال است.
این مقام مسئول ابراز کرد: در این واحدها سالیانه 68هزار راس دام سبک و نه هزار 500 راس دام سنگین ( گاو، گوساله و گاومیش) برای تامین گوشت قرمز پرورش داده می شوند.
رشیدی بیان کرد: در حال حاضر این مدیریت سعی در بالا بردن ضریب تبدیل و افزایش وزن لاشه با اصلاح نژاد دام سبک و سنگین پر تولید مانند نژاد سانن، آلپاین و سیمینتال دارد.
وی تصریح کرد: در حوزه پرواربندی و پرورش دام های گوشتی در شهرستان کازرون، برای 500 نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است و 1100 نفر هم به طور غیرمستقیم در این عرصه مشغول به کار هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با تاکید بر اینکه تولید گوشت قرمز در این شهرستان با رعایت کامل قوانین و مقررات بهداشتی صورت گرفته و در حین کشتار هم نظارتهای کامل شرعی و بهداشتی صورت میگیرد افزود: گوشت تولید شده از لحاظ بهداشتی و شرعی بدون هیچ مشکلی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.