به گزارش کازرون نما؛ یکی از سرداران کازرونی حماسه آزادسازی سوسنگرد گفت: همه فرماندهان بزرگ ما از سوسنگرد رشد یافتند و هشت سال جنگ را مدیریت کردند.
به گزارش دریافتی کازرون نما؛ سردار کاظم پدیدار در مصاحبهای با اشاره به اینکه عراقی ها حمله به سوسنگرد را در سه مقطع دنبال کردند، گفت: مقطع اول بدون مشکل برای عراقی ها بود و در مرحله دوم موفق شدیم عراق را به عقب برانیم.
وی با اشاره به اینکه عراقی ها در مرحله سوم پس از تصرف هویزه سوسنگرد را تصرف کردند، گفت: در این مرحله رزمندگان ما در محاصره عراق قرار گرفتند و عراقی ها شدید ترین فشارها را آوردند.
سردار پدیدار اصطلاح جنگ تانک به تن را مربوط به همان دوران دانست و افزود: بچه های ما سلاح نداشتند و بچه های کازرون هیچ سلاحی در اختیار نداشتند و نتوانستند یک گلوله شلیک کنند و در مقابل عراق با توپ و تانک و انواع سلاح ها به ما حمله می کردند.
وی افزود: بعد از آن دوران فشار سنگینی بر ما وارد شد و پس از شکست حصر سوسنگرد نیز حماسه های بسیاری در آن شهر آفریدیم.
سردار پدیدار سوسنگرد را فتح بابی دانست تا رزمندگان اسلام خود را برای هشت سال دفاع مقدس آماده کنند و ادامه داد: همه فرماندهان بزرگ ما از سوسنگرد رشد یافتند و هشت سال جنگ را مدیریت کردند.
وی گفت: در آن زمان به سوسنگرد شهر عاشقان شهادت می گفتیم و این یک تعارف نبود.
سردار پدیدار خاطرنشان کرد: آزادسازی سوسنگرد در تاریخ ماندگار شد و تیپ دو لشکر 92 زرهی وارد عمل و این شهر آزاد شد.
در ادامه پرویز شریف، از رزمندگان حماسه آزادسازی سوسنگرد در مصاحبه با رادیو گفتوگو، با اعلام اینکه بعثی ها در روزهای اول جنگ بدین نتیجه رسیده بودند که برای ورود به اهواز باید از دروازه مهم سوسنگرد بگذرند، تصریح کرد: آن ها در چند نوبت به سوسنگرد حمله بردند و بعد از کامل شدن نقشه ها، در روز بیست و چهارم آبان جرأت یافتند با آتشی سنگین به این شهر بی دفاع حمله آورند.
وی افزود: نیروهای ژاندارمری اسلحه و بیسیم در اختیار داشتند ولی نیروهای مردمی در داخل شهر جمع شدند تا از خاک خود دفاع کنند.
شریف گفت: عراق هم از دیگر سو آتش می ریخت و تا ظهر سه تانکشان وارد شهر شدند و نیروهای کازرون و تبریز، مشهد و تهران از شهر دفاع می کردند.