فاصلهي 12 بهمن ماه (سالروز ورود امام خميني(ره) به ميهن عزيزمان ) تا 22 بهمن ماه (سالروز پيروزي انقلاب اسلامي) را چه زيبا دههي فجر ناميدهاند.
نظام مقدس جمهوري اسلامي و مردم فهيم ما در طول 30 سال گذشته همواره اين دهه را گرامي داشته و تمام سعي و تلاش خود را در هرچه باشكوهتر برگزار كردن اين ايام به كار بردهاند.
دههي فجر در كازرون نيز همواره يادآور بزرگداشتهاي پرشور در مساجد، مدارس و دانشگاهها بوده است. در اين ايام مردم و جوانان مؤمنِ ما تمام تلاش خود را براي برگزاري پرشور اين ايام بكار ميبردهاند.
روشي كه از آغارين سالهاي پيروزي انقلاب اسلامي در كازرون و بسياري ديگر از شهرهاي انقلابي به سنتي حسنه تبديل شد، برگزاري چرخشي مراسم بزرگداشت اين ايام در ده مسجد كازرون (كه هر يك در گوشه و محلي از شهر قرار دارند) بود. در اين مراسمها در كنار برنامههاي متنع معمولاً سخنران يا سخنراناني از طرف امام جمعهي فعال شهرستان دعوت شده و به بهانهي دههي فجر معارف اسلام و انقلاب را براي مردم تبيين ميكردند.
اين مقدمه را از اين رو بيان كرديم كه دو، سه سالي است مسئولان شهرستان در اين سنت حسنه اختلال ايجاد كرده و با اين استدلال كه ميبايست دههي فجر را به روستاها نيز بكشانيم تنها در 5-3 شب از دههي فجر در مساجد شهر برنامه برگزار كرده و برنامهي بقيهي شبها را به روستاها منتقل كردهاند.
ما با اصل اين استدلال كه در روستاها نيز ميبايست مراسمهاي دههي فجر را با شور و حرارت برگزار كرد، كاملاً موافقيم اما آيا برگزاري دههي فجر در روستاها ميبايست به قيمت خراب كردن اين سنت حسنه در شهر كازرون باشد؟!
اين حركت جديد براي اولين بار توسط ستاد بزرگداشت دههي فجر شهرستان در زمان فرمانداري برادر گرامي جناب آقاي بينياز شكل گرفت و با همين استدلال برنامههاي دههي فجر شهر را محدود به 2 يا 3 شب كردند. در آن زمان برخي از برادران روحاني نسبت به اين اقدام معترض شدند اما وقتي مشاهده كردند كه اعتراض آنها راه بجايي نميبرد تصميم گرفتند كه خودشان آستينها را بالا زده و با كمك فرماندهي وقت سپاه كازرون جناب آقاي «سرهنگ صولتي» كه از جمله فرماندهان تيزبين و فعال تاريخ سپاه كازرون محسوب ميشد براي شبهايي كه در آن ايام برنامهايي در نظر گرفته نشده بود برنامه ريزي كردند و نگذاشتند تا اين سنت حسنه در شهر كازرون از بين برود و اتفاقاً در آن سال چون دو تيم مشغول برنامه ريزي و اجراي برنامهي دههي فجر شدند هم در تمام شبهاي آن دهه در مساجد كازرون برنامه برگزار شد و هم در بعضي از روستاهايي كه آقايان شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي برنامه ريزي كرده بودند، برنامه اجرا شد.
متأسفانه در اين دو سال اخير (77 و 78) مجدداً اين اتفاق رخ داده و در دههي فجر در شهر كازرون تنها چند شب برنامه برگزار ميشود و در بقيهي ايام اين دهه برنامهي گرامي داشت به صورت سيار در چند روستا برگزار ميشود.
حال حرف ما اين است كه:
اولاً؛ مسئولان شهرستان ميبايست پس از گذشت 30 سال از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي بر توان و ظرفيت خود افزوده باشند و از اين توان برخوردار باشند كه هم براي ده مسجد از مساجد كازرون برنامه ريزي كنند و هم براي بعضي از روستاهاي اطراف آن. بيشك اين تصور كه مسئولين امر تنها ظرفيت برگزاري 10 برنامه را در اين دهه دارند، اعتراف ناخواسته به ناكارآمدي آنان است. بيشك هدايت امام جمعهي شهرستان در اين رابطه ميتواند راهگشا باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------
كازرون نما: برادر عزيز! اگر متن اين مقاله را به صورت دقيق مطالعه ميكرديد متوجه مي شديد كه در آن به صورت واضح و صريح نوشته شده است كه : «ما با اصل اين استدلال كه در روستاها نيز ميبايست مراسمهاي دههي فجر را با شور و حرارت برگزار كرد، كاملاً موافقيم» اما «آيا برگزاري دههي فجر در روستاها ميبايست به قيمت خراب كردن اين سنت حسنه در شهر كازرون باشد؟!» توصيه ميكنيم يك بار با دقت مقاله را مطالعه كنيد تا راهكارهاي كازرون نما را متوجه شويد.
به نظر من بعيد است كه منتقد اين مقاله در معرفي خود به عنوان يك روستايي صادق باشد.
پيشنهاد مي كنم ايشان براي اثبات ادعايش نام و شماره موبايل يا تلفن خود را بنويسد تا بشود با او گفتگوي مستقيم داشت.
اين دوستي كه خودش را روستايي معرفي كرده و نظر داده احتمالن نيت خاصي داشته چرا كه سعي مي كند الكي شلوغش كند.من هم روستايي هستم و به عنوان كسي كه در فرهنگ هم دستي دارد دوست دارم كار به جايي برسد كه نه تنها در روستاها و شهر همزمان بلكه در روستاهاي مختلف و مساجد مختلف شهر برنامه به صورت همزمان برگزار شود تا روستايي ها براي جشن ناجار به رفتن به روستاهاي دوردست نباشند و حتي شهري ها هم لازم نباشد كه به محله هاي خيلي دور بروند.محوريت شهر را چند نقطه داشته باشند و محوريت روستاها را چند روستاي بزرگ تر در دهستان ها.اين آقاي روستايي هم اگر مشكلي دارد مي تواند خودش را به من معرفي كند تا با هم صحبت كنيم.
به نظر من اين آقا جزو برگزار كنندگان دهه فجر است و الا اين مقاله كه كاملا منطقي است و اين همه سر و صدا ندارد
از كازرون نما تشكر مي كنيم كه هميشه تذكر اشتباهات مسئولان را مدنظر دارد.
شما هم با يك پيشنهاد خوب حرف كازرون نما را كه حرفي منطقي است تاييد كرده ايد.