به گزارش دریافتی کازرون نما؛ گردشگری منطقه، احیای بیشاپور و بافت تاریخی کازرون و کوهچنار در جلسه دکتر عباسی با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری؛ به صورت جدی بررسی شد.
به گزارش دریافتی کازرون نما؛ در راستای راهبرد جهاد خدمت دکتر فریدون عباسی برای توسعه و پیشرفت منطقه، نماینده کازرون و کوهچنار با دکتر علیاصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دیدار و با اشاره به موضوعات این حوزه در منطقه و تشریح
هویت و اصالت مردم دیار سلمان فارسی و با استناد به عقبه تاریخی این مردم،
بیشاپور را پیشانی کازرون خواند.
دکتر عباسی با اشاره به گذار تمدن سازی اسلامی و ایرانی، سهم مردم کازرون را برجسته و پرافتخار دانست و بر اهمیت توسعه ظرفیت توریستی و گردشگردی این منطقه (شهرستانهای کازرون و کوهچنار) بر اساس ظرفیت و استعداد ارزشمند موجود تاکید کرد.
نماینده مردم در این جلسه منطقه کازرون و کوهچنار را سرزمین همه فصول طبیعی و منطقهای تاریخی و انقلابی معرفی کرد و اهمیت توجه به صنایع دستی این منطقه را بیان داشت.
دکتر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز با اشاره به اینکه کازرون از مناطق ممتاز و سرآمد کشور در آثار باستانی، صنایع دستی و فرهنگ غنی است، از تلاش دولت در جهت توسعه مناطق برخوردار تاریخی در کشور خبر داد و گفت: این منطقه (دو شهرستان) در این رویکرد توسعهای مورد توجه خواهد بود.
گفتنی است با توجه به اینکه شهرستانهای کازرون و کوهچنار با بیش از ۲۷۰ اثر تاریخی ملی و جهانی و دارای اثر ثبت شده در سازمان یونسکو، ویترین باستان شناسی ساسانی فارس هستند، در این جلسه موضوعات مرتبط با این منطقه بررسی و توافقات مناسبی حاصل شد:
ضرورت نقشه برداری و تهیه اطلس جامع بافت تاریخی منطقه بر اساس بررسی بیش از ۴۰۰ خانه تاریخی که حداقل ۶۰ خانه، معماری تاریخی دارند
پیگیری تامین اعتبار لازم جهت اتمام ۷ پروژه مرمت آثار تاریخی که هم اکنون توسط اداره میراث فرهنگی در حال اجرا است
ضرورت نگهداری و حفظ تعداد ۶ نقوش برجسته تاریخی شهر بیشاپور توسط میراث فرهنگی
بررسی طرح تکمیل مجموعه مقبره مرحوم مردانی (شاعر معاصر) به عنوان یک طرح توریستی و فرهنگی در توسعه اکوسیستم گردشگری
پیگیری و ضرورت تسریع در اهداف ایجاد سه روستای هدف گردشگری « دوسیران، دوان و کاروانسرا و برجهای تاریخی کمارج»
ضرورت اجرای کاوش علمی و باستان شناسی در ۲ منطقه تعیین شده در شهرستانهای کازرون و کوهچنار
ضرورت تملک ۶۵ خانه تاریخی شناسایی شده بمنظور حفظ آثار و جلوگیری از تخریب توسط مالکان
بررسی روند ثبت ملی یک واحد خانه تاریخی مربوط به دوره قاجار در کازرون که در مراحل نهایی قرار گرفته است
بررسی طرح تسهیل در تردد بازدیدکنندگان از غار و تندیس شاپور
بررسی نیازهای ستادی و اداری و نیروی انسانی اداره میراث فرهنگی و گردشگری کازرون