يك كارشناس محيط زيست گفت: حفر چاههاي اطراف درياچه پريشان كازرون يك فاجعه زيستمحيطي است و اداره محيط زيست اين شهرستان بايد از اين اقدام جلوگيري ميكرد.
خبرگزاري فارس: يك كارشناس محيط زيست گفت: حفر چاههاي اطراف درياچه پريشان كازرون يك فاجعه زيستمحيطي است و اداره محيط زيست اين شهرستان بايد از اين اقدام جلوگيري ميكرد.
اسماعيل كهرم امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كازرون افزود: زماني كه از درياچه پريشان كازرون بازديد كردم، اين موضوع بسيار تأثربرانگيز بود كه چه فاجعه زيستمحيطي در اين درياچه اتفاق افتاده است.
وي اظهار داشت: مسئول اين فاجعه را سازمان محيط زيست ميدانم كه بايد از برداشت بيرويه آب از چاههاي اطراف درياچه پريشان جلوگيري و اقدام به پركردن چاههاي غيرمجاز ميكرد.
اين كارشناس محيط زيست گفت: 840 حلقه چاه متوسط و عميق در حاشيه درياچه پريشان است كه علاوه بر آن 500 حلقه چاه نيز بهصورت غيرمجاز حفر شده است.
وي از اقدام نادرست راهسازي در حاشيه تالاب براي ساخت راه انتقاد كرد و افزود: با راهسازي مخالفتي نيست اما بايد با ارزيابي زيستمحيطي، از محلي عبور ميكردند كه آسيب كمتري به درياچه وارد ميشد.
كهرم به آتش زدن نيزارهاي درياچه پريشان اشاره كرد و گفت: در هر تالابي نيزارها نقش عمدهاي در نگهداري فضاي مناسب براي پرندگان و آبزيان دارند و هر تالابي كه نيزار نداشته باشد به آن نميتوان تالاب گفت.
وي اضافه كرد: دستاندركاران شهرستان كازرون دستور دادهاند تا چشمههاي بسته شده درياچه را بازگشايي كنند و افرادي هم پيشنهاد دادهاند تا از يك رودخانه در فاصله 10 كيلومتري آب را به اين درياچه وارد كنند كه بسيار طرح خوبي است.