|
مراسم میلاد امام حسن عسگری (ع) در مسجد الزهرا (س) شهرستان کازرون برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فارس نما، در این مراسم حجت الاسلام یداله اسلام نژاد رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فیروزآباد گفت: امام حسن عسگری (ع) همراه پدر بزرگوارش امام هادی (ع) ناراحتی های بسیاری را تحمل کرد و بیشتر دوران زندگی کوتاه خود را در پایتخت عباسیان سپری کرد.
حجت الاسلام یداله اسلام نژاد ادامه داد: آن حضرت دو ساله بود که به همراه پدر و به دستور خلیفه عباسی به سامرا فراخوانده شد و در بیست و دو سالگی پس از پدر بزرگوارش عهده دار امامت شد.
امام جماعت مسجد الزهرا اظهار داشت: دوران امامت آن حضرت مقارن با خلافت سه تن از خلفای عباسی بود، وی همواره تحت نظر بود، فضائل اخلاقی و کمالات معنوی آن حضرت موجب شده بود که نه تنها شیعیان، بلکه عامه مسلمانان و حتی دشمنان نیز بر عظمت و بزرگواری آن حضرت اعتراف کنند، امام حسن عسگری (ع) علیرغم اینکه همواره تحت نظر و در فشار بود و بارها به زندان افتاد، همواره در تلاش و فعالیت بود و از طرق مختلف با شیعیان در ارتباط بود و مشکلات آنان را حل می کرد.