چون فرهنگ فاطمیه و اعمال و گفتار حضرت فاطمه ( سلام الله علیها ) مدتی بود در شهرستان ما داشت به سمت نامطلوبی گرایش پیدا می کرد که کم کم نتیجه ی آن فراموشی این فرهنگ بود ، بر آن شدیم که این نم را به یم بیکران اهل بیت تقدیم نماییم .
چطور شد که به فکر راه اندازی نمایشگاه افتادید ؟
بچه های هیات زمانی که دیدند مساله ی فاطمیه ( شهادت حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها ) بسیار غریب است تا بدان جا که برخی از اهل تشیع هم نسبت به آن آگاهی کافی ندارند و بعضا شبهاتی دارند که موی هر مطلعی را بر بدن راست می کند بر آن شدند تا نمایشگاهی را راه اندازی نمایند تا گوشه ی بسیار کوچکی از آن فرهنگ را نشان دهند .
هدف شما از راه اندازی نمایشگاه چه بوده است ؟
چون فرهنگ فاطمیه و اعمال و گفتار حضرت فاطمه ( سلام الله علیها ) مدتی بود در شهرستان ما اگر نگوییم در بین عامه مردم نه در بین خواص داشت به فراموشی سپرده می شد ، داشت به سمت نامطلوبی گرایش پیدا می کرد که کم کم نتیجه ی آن فراموشی این فرهنگ بود ، بر آن شدیم که این نم را به یم بیکران اهل بیت تقدیم نماییم .
اجزاء نمایشگاه را بر چه اساسی و چگونه انتخاب کردید ؟
ما سعی کردیم که در طراحی نمایشگاه یک روند خاصی را طی کنیم به همین منظور یک سیر تاریخی از لحاظ زمان و نه از لحاظ مکان در نمایشگاه به لطف خدا و حضرت ولی عصر ( عج الله تعالی فرجه الشریف ) حاکم است که از ابتدای مدینه اول رحت پیامبر سپس ماجرای سقیفه و پس از آن ماجرای تهاجم به خانه ی حضرت بتول (سلام الله علیها ) نشان داده شد و در این میان هم چیزهای دیگری است که بر زیبایی نمایشگاه می افزاید .
کاربران محترم می توانند جهت مطالعه ی متن کامل مصاحبه کازرون نما با آقای سلمان سعادت پور مسوول نمایشگاه بزرگ کوچه های بی نشان به این جا ( کلیک کنید ) مراجعه نمایند .
این ایام فاطمیه را تسلیت عرض میکنم
و دست مریزاد میگویم به آنهایی که این نمایشگاه با ارزش و قابل وصف را راه آنداخته اند
بنده سعادت آشنایی با برادران سعادت پور را دارم و از همینجا دستشان را بخاطر این مهم می بوسم
باور کنید که با دیدن نمایشگاه لذتی بی حد بردم و استفاده ی معنوی زیادی نیز شاملم شد
با دیدن محل ارتحال حضرت رسول اکرم (ص) ناخود آگاه اشک در چشمانم حلقه زد
چیزی ندارم که به این عزیزان هیئت فاطمیون و دیگر دست اندر کاران بگویم جز اینکه آجراکم الله
بهاءالدین