يكى از بيماريهاى بزرگ اجتماعى كه بيشتر مردم به ويژه جوانان به آن مبتلا هستند، مسأله نگاه به نامحرم و صحنه های شهوت انگیز است است كه متأسفانه در نزد برخى آن قدر عادى شده است كه اين نگاه جاى خود را به چشمچرانى و نگاههاى طولانى که زمینه ساز مفاسد بزرگتری است داده است.
قُـلْ لِلْمُومِنينَ يغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ يحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِك أَزْكى لَهُمْ إِنَّ اللّهَ خَبيرٌ بِما يصْنَعُونَ وَ قُلْ لِلْمُومِناتِ يغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا يبْدينَ زينَتَهُنَّ إِلاّ ما ظَهَرَ مِنْها [نور/31-30].
يكى از بيماريهاى بزرگ اجتماعى كه بيشتر مردم به ويژه جوانان به آن مبتلا هستند، مسأله نگاه به نامحرم و صحنه های شهوت انگیز است است كه متأسفانه در نزد برخى آن قدر عادى شده است كه اين نگاه جاى خود را به چشمچرانى و نگاههاى طولانى که زمینه ساز مفاسد بزرگتری است داده است.
قرآن کریم و پيامبراکرم صلي الله عليه و آله و ائمه اطهارعليهم السّلام با بيانات بسيار مهمى، آثار منفى اين پديده زشت را گوشزد نموده و از مسلمانان خواستهاند تا چشم خود را از نگاه به نامحرمان كنترل كنند.
حكم نگاه از منظر قرآن کریم
به مؤمنان بگو چشمان خود را کنترل وپاکدامنی خویش را حفظ نمایند اين براى آنها پاكيزهتر است، خداوند به آنچه انجام مىدهيد آگاه است و در آيه دوم زنان مؤمنه را مخاطب قرار داده و چنين مىفرمايد: و به زنان با ايمان بگو چشمان خود را کنترل ودامان خویش را حفظ کنند و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است، آشكار ننمايند. [نور، 30 و 31].
كاربران محترم مي وانند جهت مطالعه متن كامل اين نوشتار كه به قلم آقاي هادي ناجي مي باشد را به اين جا ( كليك كنيد ) مراجعه نمايند .
عرض سلام دارم خدمت آقای ناجی، استفاده کردم. اما اگه اشکالی نداره یک گله کوچک : متن مقاله را با این جمله شروع کرده اید: يكى از بيماريهاى بزرگ اجتماعى كه بيشتر مردم به ويژه جوانان به آن مبتلا هستند...
شاید بهتر بود اینجوری نوشته می شد: یکی از بیماریهای بزرگ اجتماعی که برخی افراد به خصوص قشر جوان را مبتلا می سازد ...
ابتدای مقاله را که خواندم از این لغت جمعی استفاده شده شکه شدم من مطمئنم بخش اعظمی از جوانان خوب کازرونی از این صفت مبرا هستند انشاءالله . باز هم تشکر به خاطر مقاله خوبتان.بهادران