عده اي كه شناخت عميقي به ابعاد گوناگون اسلام ندارند، همين كه آيات مربوط به عالم غيب و آخرت را مشاهده مي كنند، چنين نتيجه گيري مي نمايند كه رسالت شريعت اسلامي توجه دادن انسان ها به عالم باطن و حيات اُخروي است و كاري به امور زندگي ندارد و كساني كه مي خواهند در مسير آيين خدا قرار گيرند، نبايد توجهي به مسائل زندگي داشته باشند
عده اي كه شناخت عميقي به ابعاد گوناگون اسلام ندارند، همين كه آيات مربوط به عالم غيب و آخرت را مشاهده مي كنند، چنين نتيجه گيري مي نمايند كه رسالت شريعت اسلامي توجه دادن انسان ها به عالم باطن و حيات اُخروي است و كاري به امور زندگي ندارد و كساني كه مي خواهند در مسير آيين خدا قرار گيرند، نبايد توجهي به مسائل زندگي داشته باشند. از ديدگاه چنين افرادي مؤمن ترين اشخاص بي توجه ترين آنها به امور زندگي است؛ در حالي كه مي دانيم چنين برداشتي از دين كه زمينه ي گريز افراد از شريعت الهي را فراهم مي آورد، برخلاف آيات و روايات و سيرهي پيشوايان مذهبي است. اسلام آخرت بدون زندگي و يا زندگي بدون آخرت را نميپذيرد؛ همانگونه كه روح بدون جسم و يا جسم بدون روح را قبول ندارد. اسلام هم دين اعتدال است و هم دين جامع و همه جانبه نگر و شديدا ما را از يك بُعدي بودن بر حذر داشته است. در اسلام دستوراتي وارد شده كه گواه خوبي است بر توجه اين آيين آسماني به زندگي. از جمله:
بهداشت جسم
در تعليمات اسلامي، ما را مكلف كرده اند كه بهداشت جسم را به دقت رعايت كنيم و از كاري كه موجب ضرر به بدن است، خودداري نماييم. دستورات زيادي در اين رابطه در كتب احاديث از امامان اهل بيت(ع) وارد شده؛ از جمله به ما توصيه كرده اند كه:
01از حوله، شانه و مسواك ديگران استفاده نكنيد
كاربران محترم مي توانند جهت مطاعه متن كامل اين نوشتار كه به قلم آقاي همت سهراب پور مي باشد به اين جا ( كليك كنيد ) ماجعه نمايند .