فرمانده نيروي انتظامي استان فارس گفت: قاتل هشت قتل زنجيرهاي در منطقه كنارتخته كازرون دستگير شد.علي مؤيدي طي نشستي با خبرنگاران افزود: در سال 1362 در منطقه كنارتخته كازرون فردي بهنام «ماشاءالله-ج» به دستور يكي از افراد با نفوذ منطقه ربوده شده و سپس به قتل ميرسد.
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي استان فارس گفت: قاتل هشت قتل زنجيرهاي در منطقه كنارتخته كازرون دستگير شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، علي مؤيدي بعدازظهر امروز طي نشستي با خبرنگاران افزود: در سال 1362 در منطقه كنارتخته كازرون فردي بهنام «ماشاءالله-ج» به دستور يكي از افراد با نفوذ منطقه ربوده شده و سپس به قتل ميرسد.
وي افزود: يكي از فرزندان مقتول كه قتل پدرش در ذهنش مانده و تأثير بدي بر او داشته با حس انتقام و مجازات عاملان قتل پدرش زندگي كرده تا به سن بلوغ ميرسد.
مؤيدي اذعان داشت: وي پس از بررسي و پيگيري بسيار عاملان قتل پدرش را شناسايي ميكند و طي سالهاي 84 تا 88، اقدام به قتل هشت نفر از اين افراد شرور جامعه و عاملان قتل پدرش ميكند.
مؤيدي گفت: در سال 85 «مرتضي-ج» اولين قتل خود را در منطقه كنار تخته مرتكب ميشود و فردي را كه گماشته قاتل پدرش ميپنداشته با اسلحه گرم ميكشد.
وي اذعان كرد: فرد ديگر بهنام « حسين- الف» در همان سال به قتل ميرسد و در سال 86 دو فرد ديگر بهنامهاي «شهاب-ز» و «داوود-ج» توسط «مرتضي-ج» به قتل ميرسند.
مؤيدي گفت: در پايان سال 86 دو فرد ديگر از منطقه كنار تخته كه به زعم قاتل براي كشتن وي اجير شده بودند، به قتل ميرسند.
فرمانده انتظامي استان فارس گفت: در سال 87 «مرتضي-ج» دو فرد ديگر مرتبط با قتل پدرش را به نامهاي «رضا-الف» و «شريف-ج» ميكشد و در سال 88 «هاشم-ك» را كه عامل اصلي قتل پدرش بوده و از ابتدا به قصد كشتن او اقدام به كشتن افراد ميكرده را به قتل ميرساند.
وي اذعان كرد: قاتل، مقتولان را از افراد خبيث و شرور منطقه ميداند.
مؤيدي گفت: از سال 88 اين پرونده بهشكل جديتر در دستور كار پليس قرار گرفت و از يك ماه پيش عملياتهاي ويژه در منطقه كنارتخته انجام شده است.
وي افزود: افراد مرتبط با قتلها از مدتها پيش مورد شناسايي و كنترل بودند و 30 نفر از افراد مرتبط دستگير شدند.
مؤيدي گفت: عامل اصلي قتلها «مرتضي-ج» هماكنون دستگير شده و در بازداشت نيروي انتظامي به سر ميبرد.
فرمانده انتظامي استان فارس گفت: متأسفانه در استان فارس، آمار قتل بهشكل ناهنجاري چشمگير و قابل تأمل است.
وي ادامه داد: البته با تدابير در پيش گرفته، شاهد كاهش تعداد قتلها در استان بودهايم، اما قتل جرمي است كه يك مورد آن هم غير قابل تحمل است و جمعي را از لحاظ روحي، فكري، اجتماعي و اقتصادي درگير ميكند.
مؤيدي اظهار كرد: در بخشي از مناطق استان فارس وقوع قتل نسبت به مناطق ديگر استان پررنگتر است.
وي گفت: پليس بهعنوان يك نهاد اجتماعي محور، هرگاه سوژهاي در اختيار داشته باشد، تلاش ميكند آن را با حوزههاي مختلف اجتماعي و فرهنگي مرتبط كند تا با واكاوي و آسيبشناسي مسئله، از تكرار آن جلوگيري شود.
مؤيدي تأكيد كرد: اينگونه اتفاقات ميتواند براي مراكز علمي، سوژههاي كاربردي مناسبي باشد.
وي تصريح كرد: پليس و دستگاههاي قضايي و امنيتي ميتوانستند در مورد قتلهاي زنجيرهاي كنار تخته به نحوي عمل كنند كه اين جرايم رخ ندهد.
مؤيدي افزود: همه دستگاههاي مربوطه بايد در خصوص اين مسائل حساسيت ويژه داشته باشند.