پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۳۶۸۸
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۱
محمدمهدی جعفری زاده

زيبايي جامعه ي انساني به اين است كه هركس بتواند «انديشه ها، آموخته ها و اندوخته هاي خود را» به طريق صحيح و منطقي و به دور از حب و بعض و جداي از تعصبات كور و سواي از احساسات و توهمات مخرب، بيان كند.

اگر در جامعه اي، افراد، يا بعضي از افراد، نتوانند انديشه ي خود را به زبان آورند، آن جامعه  ناخوشايندترين نوع جامعه ي بشري است، چنين جامعه اي هيچگاه ، روي خوش و آرامش پايدار و لذت بخش را تجربه نخواهد كرد و همواره با شهرونداني عقده اي، كينه توز، مضطرب و بي قرار مواجه خواهد بود.

 

بر اساس اين آموزه، بايد پر رونق ترين عنصر در جامعه، نقد و نقادي خود و ديگران باشد و اين نقادي بايد در محيطي برادرانه و دوستانه و توأم با دلسوزي و صفا صورت پذيرد. لذا بايد به طور مرتب تمام بنيان هاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، عمراني، سياسي و ... مورد تجزيه و تحليل و نقد قرار گيرد تا زمينه براي زايش «بهترين ها» فراهم گردد و جامعه به سمت پيشرفت و ترقي روزافزون حركت كند. با توجه به اين مقدمه سخنان نماينده محترم شهرستان كازرون جناب آقاي دهقان ناصرآبادي، كه در اين شماره روزنامه درج شده است، را به معرض نقد و بررسي مي گذاريم و نقاط قوت و ضعف، مثبت و منفي و بايد و نبايدهاي آن را به طور مختصر به كاوش و پيرايش مي نهيم:

 

1- قدر مسلم ، آنچه باعث شده است كه ايشان به اين نتيجه برسند كه تقسيم شدن شهرستان كازرون به سه شهرستان مستقل، كار نيك و پسنديده اي است، قابل  بحث و بررسي است و اميد است همه عزيزاني كه در كازرون و بخش ها و شهرهاي تابعه زندگي مي كنند به دور از تعصب و احساسات، و صرفاً براساس ديدگاه كارشناسي و علمي، مفيد و يا مضر بودن آن را در قالب مقالاتي در مطبوعات، درج نمايند. 
 
ايشان ، دليل عمده و اصلي، جهت پيگيري تقسيم شدن شهرستان كازرون را، تخصيص ميزان و مقدار بودجه  بيشتر، بيان داشته اند و گفته اند كه اگر كازرون به سه شهرستان تقسيم شود، بودجه و اعتبار سالانه آن به جاي خود محفوظ است به علاوه اينكه دو شهرستان ديگر (چنارشاهيجان و كوهمره- خشت و كنار تخته) هم از بودجه اي تقريباً مشابه و هم اندازه ي كازرون بهره مند خواهند شد و لذا باعث پيشرفت و رفع مشكلات هر سه شهرستان خواهد شد.

 

حال همين نكته ي اصلي كه در سخنان ايشان آمده است را بررسي كنيم و ببينيم آيا تقسيم شهرستان كازرون به نفع و صلا‌ح مردم است، اگر چنين  است، وي را در اين راستا مدد رسانيم اما چنانچه نتيجه ي ديگري حاصل شود، وي را از ضربه زدن به شهرستان بر حذر داريم، چرا كه اين تصميم سرنوشت ساز و آسيب هاي ابدي آن، قابل برگشت و جبران نخواهد بود. اشكالات و مضرات اين تصميم عبارت است از :

 

الف) اگر ايشان الگوي «تجزيه شهرستان كازرون» را ممسني و رستم گرفته اند، چرا ما الگوي «يكپارچگي شهرستان كازرون» را شيراز ، بوشهر، اهواز ، اصفهان، مشهد، تبريز و... نگيريم كه جمعيتي چندين برابر كازرون دارند و هيچ موقع مسئولان آنها براي پيشرفت شهرستان هايشان منتظر تقسيم و تجزيه آنها نشده اند؟
 
لا‌بد نمايندگان قوي و مقتدر داشته اند و توانسته اند در تقسيم بودجه، نياز خود را تامين نمايند. چرا ما بايد پس از هزاران سال سابقه ي تاريخي، خود را با جاهاي كوچكتر مقايسه كنيم  و بخواهيم نسخه اي كه براي آنها پيچيده اند، براي خودمان بنويسيم؟ امروز كازرون نبايد چيزي كمتر از شيراز داشته باشد، اما اينكه چرا به قول شما هنوز ما در كارهاي اوليه و نيازهاي ابتدايي خود مانده ايم، علت اصلي اش بزرگ بودن كازرون نيست بلكه به قول خودتان (در زمان تبليغات انتخاباتي و اوائل دوره نمايندگي) مشكل اصلي ما نداشتن مسئولان و مديران قوي و توانمند در اين شهرستان بوده است.
 
مگر شهرستان كازرون، يك بار تجربه تقسيم شدن و جدا شدن ممسني را در تاريخ خود ندارد، از آن موقع تاكنون، كه 50، 60 سال مي گذرد كازرون چقدر رشد و پيشرفت كرده كه اين بار بخواهد با سه تكه شدن، پيشرفت مورد نظر را به دست آورد؟ شايد بگوييد اگر كازرون پيشرفت نكرده، ولي ممسني پيشرفت كرده است! در پاسخ مي گوييم كدام پيشرفت؟ شهرستان ممسني (به مركزيت نورآباد) پس از 50، 60 سال هنوز يك دهم شهر جديد التاسيس صدراي شيراز پيشرفت نداشته است. هنوز بيمارستان آنها پاسخگوي مراجعات مردم نيست و مجبورند جهت مداوا به كازرون يا شيراز  سفر كنند. هنوز بسياري  از  ادارات با كمترين امكانات و ساختمان روزگار را مي گذرانند. اگر ممسني به شهرستان مستقل هم تبديل نمي شد در نيم قرن گذشته به همين اندازه ي فعلي تغيير مي كرد همچنانكه قائميه پيشرفت كرده است. شهرستان رستم هم پس از مستقل شدن با هزاران مشكل و كمبود مواجه شده است. اگر پاي درد دل مردم و مسئولان آن  بنشينيد، متوجه خواهيد شد كه چه مشكلات عديده اي دارند و نماينده اين دو شهرستان جهت تجهيز و رسيدگي به ممسني  و رستم ، چند برابر مشكلات تازه تولد يافته دارد . و چون بر اساس تعداد جمعيت، هر دو شهرستان نمي تواند بيشتر از يك نماينده داشته باشد، نماينده فعلي و بعدي، هر امكاناتي كه بخواهد براي يكي مهيا كند، ديگري خود را مستحق تر مي بيند و اختلاف و دو گانگي روز به روز بيشتر مي شود. جدا بودن بودجه آنها نيز براي مردم دليل قانع كننده اي براي رسيدگي خاص به آنها نيست. زمان انتخابات نمايندگان مجلس نيز هركس به سمتي مي كشد كه نماينده از شهرستان خودش باشد و لذا دامنه ي اختلافات گسترده تر مي گردد، نمونه آن ني ريز و استهبان است.
 
اگر شهرستان كازرون بخواهد به سه شهرستان تقسيم شود، با جمعيت فعلي، هر سه  مشتركاً مي توانند يك نماينده داشته باشند ، شما چگونه مي خواهيد مردم مثلاً شهرستان كوهمره و چنار شاهيجان و يا شهرستان خشت و كمارج و يا شهرستان كازرون را قانع كنيد كه نماينده از كدام يك انتخاب شود به نحوي كه اختلافي هم رخ ندهد؟

 

ب) اگر اين تقسيم انجام گيرد، مطمئن باشيد كه باز آن دو شهرستان، بايد براي بسياري از معالجات و امكانات مورد نياز خود به كازرون بيايند و بسياري از امكانات ديگر كه در كازرون به صورت نيمه بند وجود دارد و در آنجاها نيست، دوباره بايد مورد استفاده مردم آن دو شهرستان قرار گيرد و لذا همين مقدار بودجه اي كه به شهرستان كازرون تخصيص مي دهند دوباره بايد هزينه هر سه شهرستان شود، همچنان كه هنوز از رستم به ممسني و از هر دو به كازرون يا شيراز جهت استفاده از برخي از امكانات درماني، آموزشي و غيره سفر مي كنند.
 
اگر اين دو شهرستان از كازرون جدا شوند، به نظر شما چقدر طول مي دهد تا هر سه پيشرفت كنند؟ و آيا با توجه به تجارب قبلي كه گفته شد، اصلاً پيشرفتي رخ خواهد داد؟ به نظر مي رسد همانطور كه قبلاً خودتان گفتيد، مشكل از مديريت شهرستان است نه بزرگي و كوچكي آن. مديريت به صورت عام نيز شامل همه ي مسئولان مي شود و هركس به اندازه ي خود در عقب ماندگي يا پيشرفت شهرستان سهم دارد.

 

ج) هر نماينده اي انتخاب شده در ابتداي نمايندگي خود، تاكيد و تاييد كرده است كه كازرون، خيلي عقب رفته است. و شما نيز در سخنان تان باز آن را تكرار كرده ايد. حال سئوال اينجاست بالاخره مردم بايد يقه چه كساني را بگيرند؟
 
آيا شما تضمين مي كنيد كه با تقسيم شدن شهرستان كازرون به سه  شهرستان، هر سه بيچاره نمي شوند و همان سرنوشتي كه كازرون و ممسني و رستم فعلي دارند و هيچ كدام پيشرفت در حد انتظار نكرده اند، تكرار  نمي شود؟ اگر بعد از شما نماينده ي ديگري انتخاب شد و اين عمل را نوعي ضربه زدن به هر سه منطقه قلمداد كرد و از پس رفع مشكلات آنها بر نيامد، شما چه پاسخي خواهيد داشت؟

 

د) شما همه ي تاكيد خود را براي تقسيم شدن شهرستان، بر روي بودجه متمركز كرده ايد، حال سوال اين است كه مگر بودجه ي كل كشور، پس از افزايش تعداد شهرستانها، افزايش مي يابد يا بودجه كلي همان است فقط تقسيماتش ريزتر مي گردد؟ مثلا اگر در هر سال 20 بخش به شهرستان تبديل شود، آيا ميزان بودجه  كشور به همان اندازه افزايش خواهد يافت يا بودجه  كشور همان است و فقط تقسيماتش فرق مي كند؟

 

هـ) شما براي چنين عمل بسيار حساس و سرنوشت سازي (تقسيم شدن شهرستان كازرون) با چه كساني در درون و بيرون كازرون مشورت كرده ايد و از چند نفر نظر كارشناسي خواسته ايد؟ چند بار به صورت ميز گرد در مساجد و دانشگاه و مجالس، آن را مطرح كرده ايد كه همه ديدگاه ها را در همه جا شنيده باشيد؟ مگر اين تغيير سرنوشت ابدي مردم نيست، چرا آنها كه هر كدام يك راي داشته اند و بسياري آن را در صندوق ريخته اند نبايد در مورد سرنوشت خود اظهار نظر كنند؟

 

و) همان طور كه خودتان در سخنانتان چندبار از عبارت «خدا شاهد است» و «خدا وكيلي» استفاده كرده ايد. حال سوال اين است كه خدا وكيلي اين طرح (تقسيم شدن كازرون) قول قبل از انتخابات شما به مردم بخش هاي اطراف بوده است يا به تازگي كه شهرستان رستم از ممسني جدا شده به اين فكر افتاده ايد؟

 

ز) اگر تقسيم شدن شهرستان ها به نفع آنهاست چرا 4 نماينده شيراز، جهت تقسيم شدن آن تلاش نكرده و نمي كنند؟ وحتي قسمت دشت ارژن هم كه جزء كازرون بود، گرفتند و ضميمه شهرستان شيراز كردند؟! آنها كه استدلال قوي تري به خاطر كثرت جمعيت و حجم امكانات مورد نياز دارند، مگر شهرداري مناطق ششگانه شيراز هركدام حجم كارشان به  اندازه كازرون نيست؟ مگر شيراز، چهار ناحيه آموزش و پرورش ندارد كه هر كدام بيشتر از ما حجم كاري دارند؟ مگر چند ناحيه برق، گاز، آب و ... ندارد. مگر 4 نماينده مجلس ندارد؟ چرا آن را به 4 شهرستان تقسيم نمي كنند كه از بودجه بيشتري برخوردار شوند؟ چرا هر چه سنگ است براي پاي لنگ است، و بايد شهرستانهاي كوچك،كوچكتر شوند تا در اين صورت از اعتبار آن كاسته شود و مسئولان استان و كشور، ديگر بر روي آنها حساب قبلي باز نكنند؟ آري،  مشكل اصلي در مديريت سطوح مختلف است و گرنه ايالت هاي هند و شهرستان هاي چين با جمعيت كثيري كه دارند، راه حل خود را در افزايش تقسيمات كشوري نمي بينند، بلكه با مديريت كارآمد جمعيت بيش از يك ميلياردي خود را از مشكلات رهانيده اند نه با كوچك كردن و تقسيم كردن شهرستانها و استانهايشان.

 

ح) بنده به عنوان دانش آموخته‌ي جامعه شناسي و مديريت كه تقريباً با نحوه ي مديريت برخي از كشورهاي  پيشرفته و عقب مانده آشنايي دارم، به طور قطع و يقين ، كليد همه چيز را در نحوه ي مديريت و ميزان توانمندي مديران در چارچوب مديريت علمي مي دانم. اگر مديريت صحيح باشد در يك محيط كويري يا يك جزيره كه امكانات و منابع طبيعي ندارد، نيز مي توان كشوري مانند ژاپن ساخت و اگر مديريت نباشد ولو اينكه در وجب به وجب خاك شهر و استان و كشور منابع خدادادي وجود داشته باشد، روز به روز مشكلات بيشتر و بيشتر خواهد شد.

 

من در ابتدا كه شما بر روي مديريت انگشت مي گذاشتيد، گفتم، راه را يافته ايد، اما الآن چنين احساسي ندارم. صرف تعويض مديران نيز كارساز نيست بلكه بايد يا تغييري در مديريت كليدي شهرستان انجام نگيرد يا در صورت تعويض بايد مديران متخصص تر ، مجرب تر، قوي تر كه كاملاً مسلط بر كار هستند و نياز به كار آموزي و آزمايش و خطا ندارند، جايگزين كرد.

 

ط) در نظر داشته باشيم كه لارستان نيز طي 20 سال گذشته به سه شهرستان: لارستان، لامرد و مهر تقسيم شد. خوب است از نزديك وضعيت آن سه را ببينيد، تا قضاوت كنيد كه به جز هزينه هايي كه سرمايه داران آنجا كرده و فرودگاه  و چند ساختمان ديگر ساخته اند آيا پيشرفت قابل انتظاري پيدا كرده اند؟ ضمناً اگر زماني قرار باشد كه استان فارس به سه استان مركزي، شمالي و جنوبي تقسيم شود و بخواهد اين تقسيمات ملاك تبديل شدن به استان گردد، لارستان نيز كه هم از نظر جمعيتي و هم از نظر مساحت بيشتر از كازرون است و در اطرافش شهرستان هاي مشهوري همچون جهرم و ... قرار دارد، در اولويت قرار خواهد گرفت.

 

ي) البته ذكر مطالب فوق به هيچ عنوان به معناي مخالفت با تقسيم شهرستان نيست بلكه اول بايد به اين سوالات و اشكالات و نظرات كارشناسان و مردم پاسخ داد و بررسي كرد كه منافع تقسيم شدن بيشتر است يا مضرات آن؟ آنگاه آن را پيگيري كرد و در اين مورد هيچ تعصب و احساساتي نبايد از هيچكس چه در كازرون و چه در حومه، بروز كند.

 

2- از بحث تقسيم شهرستان كه بگذريم، برخي مطالبي كه در مورد تصويب اعتبار براي كارهاي ديگر همانند پل نرگسي،كتابخانه ، بيمارستان و ... بيان داشته ايد، بسيار خوب و پسنديده است و بايد مردم و نخبگان شما را در اين زمينه كمك و حمايت كنند. فقط مهم اين است كه در مدت زمان نمايندگي شما، همه ي آنها اجرايي شود و مورد بهره برداري قرار گيرد.

 

3- اينكه گفته ايد مردم نبايد بي تفاوت باشند و يقه ي ما را بگيرند و از ما كار بخواهند و نظر بدهند، بسيار سخن زيبا و قابل تقديري است، اينها نقاط قوت شما است و بنده نيز اين نقد را بر همين اساس نگاشته ام، ببينيم بازتاب آن در رفتار و گفتار شما چگونه است.

 

4- اما كساني كه به قول شما تومار نوشته اند و مانع كار شما هستند، كه نمي دانم چه كساني و با چه نيت و دليلي اين كار را مي كنند، بهتر بود كه هر دو طرف، از طريق همين روزنامه طلوع دلايل خود را مي گفتيد تا مردم بخوانند و قضاوت كنند و كار به جايي نكشد كه امروز شما بگوييد بايد آنها را «بشكنيم» كه البته حرف اشتباهي است.
 
شكستن و زدن و كوفتن و از بين بردن، در شأن يك جامعه ي عقب مانده و ضعيف و زبون است ، بهترين روش؛ گفت و گو ، مذاكره، مباحثه، حركت در مدار قانون و منطقي رفتار كردن است كه  در اين صورت خود به خود، پيروزي از آن طرف حق و منطق خواهد بود.

 

 

منبع: روزنامه طلوع - شماره ۱۰۱۲ مورخه ۲۰/۱۰/۸۸
 
 
 
مطالب مرتبط :
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۴
0
0
مسخره است نويسنده اول كلي دليل براي مخالفت با تقسيم شدن شهرستان آورده بعد نوشته است «ذكر مطالب فوق به هيچ عنوان به معناي مخالفت با تقسيم شهرستان نيست...»!!!!!!!!!!!
ظاهراً اين روش جديدي براي جذب موافقان و مخالفان دو نظر كاملا متضاد است!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۴
0
0
درود بر استاد جعفری
متاسفانه در اکثر ادوار نمایندگان گذشته تا کنون همین وعده وعید های عوام پسند از زبان نمایندگانی که خود را در هر زمینه ای کارشناس می دانند عنوان شده است واین نیز یک بازی انتخاباتی است .وای بحال ماکه ........
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
0
0
خوب و منصفانه بود البته آنجایی که یک دفعه از خود ضعف نشان داده اید و گفته اید که من با تقسیم شدن مخالف نیستم با استدلال های خوبتان مغایر است ولی در مجموع مفید بود
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
0
0
درود بر جناب استاد جعفری

مشکل بزرگ بودن کازرون نیست ، مشکل آدمهای کوچک است.

مطالب دقیق و با ذکر مثال و مستند بیان نموده اید امید که درک شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
0
0
به نام خدا
جناب آقاي جعفري زاده باسلام شما كازرون را با مراكز استان مقايسه نفرمائيد اين مراكز مستقيما با وزارت در ارتباطند ووضعيت آنها از شهرستانها به مراتب بهتر است .دشت ارزن به مركز استان وصل است شايد اگر جدا شود به ضرر آن باشد. در صورتي كه اگر كازرون تقسيم شود شهرستانهاي جديد هم مستقيما از استان اعتبار ميگيرند وقدرت چانه زني افزايش مي يابد.تا كي بايستي بخشها فكر كنند كه مركز شهرستان (كازرون) حق آنها را مي خورد در صورتي كه خود كازرون هم محروم است؟ پس بهتر است با كمك به استقلال شهرستانهاي جديد به شكوفايي كل شهرستان كمك كنيم . به اميد روزهاي روشن وپر از پيشرفت وآباداني براي همه ايرانيان
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۸
0
0
جناب آقاي جعفري .مشكل نه مديريت است نه نماينده نه دولت بلكه مشكل ما كازرونيها عدم نداشتن فرهنگ است وتا اين مهم حل نشود هيچ كاري پيشرفت نمي كند من باب مثال امروز شما يك ديگ برنج در كنار خيابان تقسيم كنيد و پشت اين قضيه رضاي خداوندي نباشد بلكه اهداف سياسي و مطامع ديگري باشد باور كنيد آنقدر كف وسوت برايت مي زنند و صل علي محمد ... چون شكمشان گرسنه است و مقطعي سير شده است . اگر همين اشخاص شكمشان سيربود پيش خودشان فكر مي كردند چرا نماينده در اواخر نمايندگي اينگونه حرفها مي زند چرا بين خودشان اختلاف وجود دارد پاي مردم را به ميان آورده شود و مردم تاوان سرخوردگي آنان رابپردازند .ايشان انگشت را درست روي تقسيمات شهري و روستايي گذاشته اند چون چند مدت ديگر انتخابات در پيش است بهتر مي شود مردم را به صحنه كشاند وگفت من مي خواستم فلان منطقه را تبديل به شهر كنم نگذاشتن بنظر بنده ايشان همان كاري را انجام مي دهند كه بعضي مسئولين انجام دادندو امروز ماشاهد از دست دادن بيشترين نيروي كاري در شهرستان هستيم مردم ما در جهل مركب وفقر اكبري بسرمي برند و تاريخ نشان داده است هر جا جهل باشد پيشرفتي حاصل نشده بلكه در كنار آن زورمداراني حاكم شده اند واز جهل آنها براي حزب و گروه خويش استفاده كرده اند مثلا همين آقايي كه شما او را به يك ديالوگ زنده در دانشگاه دعوت كرده ايد جهت رفع ابهامات وبدنبال آن تصميم گيري نهايي براي كازرون يك حركت خوبي است بايد قبول كند وپاسخگو باشد تا در كنار منطق ديگر بحثي از خرد كردن ديگران نباشد درست است كه روستاييان دست بسلاح خوبي دارند ولي نه درمقابل منطق بنطر بنده ايشان بجاي اينكه متوسل به شاخ گاو بشوند جهت پاره كردن شكم ""يك لا قباها ""به منطق وعقل روي بياورند چرا كه شني ترين افراد از پذيرش حق وحقيقت روي برنتابيده و هميشه بنده ومطيع بوده وهستند جناب آقاي جعفري گواه گفته اين حقير در بحث فرهنگ اين است كه يك نظر گذرا به انتخاب شوراها بيندازيد وببينيد مردم تهران پورفسور .دكتر فرهيختگان دانشكاهي انتخاب مي كنند براي شوراي شهر ما هم در كازرون ... فروش و بي سواد و بعضا ... سوادي را جهت شورا انتخاب مي كنيم خداي ناكرده قصد توهين به افراد را نداشتم بلكه منطور اين حقير تشخيص مصالح كلان شهري است كه از عهده اينان بر نمي آيد. و شوراي شهر چه مي داند سازه و تير آهن 16و 14 يعني چه آنوقت شما با اين بافت مسئولين شهري مي خواهي مناظره را بميان بكشاني و بحث تقسيمات شهري و استاني كازرون چهل سال پيش همين بافتهاي فرسوده داشته تا حالا فقظ بعضي از سرمايداران آمده اند وچند آپارتماني را احداث كرده اند به اميد روزي كه ديگهاي پلو كار ساز نباشد و با يك آگاهي تام براي شهرمان تصميم گيري كنيم و باآگاهي تمام به اين وآن راي دهيم تا كار ي كه امروز رخ داده شاهد آن نباشيم ضمنا نفي ايشان دليل بر اثبات نماينده قبلي هم نمي باشد او هم زماني بر مركب غرور وتكبر ايستاد بود وسرانجام در اثر تصميمات عجولانه آخر نمايندگي خويش سقوط كرد باشد كه گذشتگان درس عبرت آيندگان باشد و مسئولين هم با منطق به حل وفصل قضايا بپردازند و كمتر به ابزار خشن و مشاجره روي بياورند واز مردم در خصومتشان كمتر استفاده كنند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۸
0
0
با سلام-آفرین بر استاد جعفری-بنازم آن دیده وتفکرتان که با چه مشکلاتی در کازرون برای بالا بردن فرهنگ مردم هفته نامه را شروع کردید و به روزنامه تبدیل کردید و نمی گذارید تا این شهر باستان ودین وعلم وثروت به گرداب خود ادامه دهد و هر روز عقب تر از گذشته رود- من چند بار از نماینده خواستم تا با مردم با اطلاع رسانی قبلی در محلی جلسه داشته باشد و چند بار در روزنامه چاپ شد اما امان از یک کلام جواب و عکس العمل . تا به کی نمی دانم ؟همش با احساس مردم بازی کردن!!!!(حسین دهدشتی)
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰
0
0
سلام
بيطرفانه بگويم كه آقاي نويسنده را با وجوديكه نمي شناسم واكنون مفتخر به زيارت سيما وقلمشان ازطريق اين سايت شده ام ضمن رويت تصوير موقرانه وقلم رسا وگفتمان بليغي كه دارندتوانسته اند بر ذهن بسته اين حقير تاثير لازم را بگذارند تا علاوه براينكه آشنايي صدچندان موجب شعف وخوشحالي ومسرت شوند از ميان مقاله وافاضاتشان سخني بيرون كشم چون آنان كه موي از ماست كشند .ايشان چهره ديگري از چهره هاي علمي شهرستان است كه حقيرمصروف داشتن ساعتها وقت توانستم از اين ره دور ودرازاورا مشاهده كنم واز قلم وي بهره ها برم.
چون نويسنده هم مانند ديگر دلسوزان دلسوزانه وارد ميدان شده اندنقدي كه ميشود براين مبنا نيست كه آقاي نويسنده چيزي را برخلاف حقيقت نوشته اند.
حقيقت چيست؟
حقيقت چيزي است كه اصولا با عقل منطبق بوده ودر نظر اهل خبره هميشه يك چيزاست كه حقيقت است وحقيقت دوگانه اصولا يا نيست يا يكي اصل وديگري بديل آنست باشد اگرچه ميتوان از راههاي متفاوت به يك حقيقت رسيدكه اين مقاله را ميتوان يكي از راههاي رسيدن به حقيقت دانست نه اصل يا حتي بدلي از حقيقت موجود.
حتما خواهند پرسيدچگونه؟
حتما اين مثل آب در شير كردن وغش در معامله را شنيده ايد واين موضوع نسبت به سلايق ونظرات ما با آنچه كه علم لدني است هم در صورت خلط مباحث ميتواند صادق باشد.
دوست عزيز ودوستان گرامي خواننده اين نظرهم شايسته است به وقت نوشتن آن سوگند «نون القلم وما يسطرون»را همراه با وجداني بيدار در مقابل تفكر خود واداشته تا خداي نكرده از آب سليقه خود قاطي شير پاك حقيقت نكنيم وبه عبارتي بلحاظ تحصيل علمكي كه خداوند از خزانه علمش نصيب بنده ميكندبا توسل به دانايي خودشير ممزوج به آب را به خلق خدا نفروشيم كه گناهي است بس عظيم هرچند شنونده خود بايد عاقل باشد ولي در صورت اعتماد خوانند ويا شنونده اي كه بر نويسنده اعتقاد واعتماد دارد دليل گمراهي خواننده هم بعنوان مثال بنده نويسنده بي تقواهستمكه خداي ناكرده سعي در مخدوش كردن شخصيت ويا ايراد وارد كردن به قصد مطرح شدن خود دارم.
حال كه معلوم نيست نظردهندگان كيانند ما هم نظر خود را بارعايت تقوا براي اهالي مستمع قول ودر جهت اصولي كه نويسنده درصدر نامه بدان پاي بندي خود را اعلام نموده اندبر همين موضوع متمركز واميدواريم شخص نويسنده به دفاع از نوشتار حاضر برخيزندتا درصورت كمترين انحرافي از آن صدر مرقومه مارا ياري دهند.
برادر عزيزوگرامي جناب آقاي جعفر زاده:
خواهش اين برادر كوچك از شما اين است كه نفع مردم چه چيزهايي است ودكجاها نهفته است؟
صرفنظر از اينكه در امر تقسيمات جغرافيايي در پهنه اين گيتي زماني مانند ديوار برلين واكنون هم مانندديوار فولادين مصر واسراييل مخالفاني داشته ودارد وطفداران ومخالفان هركدام وجود يا نبود آنرابه نوعي توجيه ميكنند اما آيا اصل تقسيم متضمن نفع است يا ضرر؟
فراموش نشود كه تقسيم در رزق وروزي گرفته تا در ملك مالك دنيا وزمين بوده وبعنوان اصلي پذيرفته شده خداوند بر همين اصل ميزان عدالت وظلم را سنجيده چه بسا كساني كه مخالف تقسيم بوده اند هميشه مصداق سوئ استفاده كنندگان قرار گرفته چون منافعشان بيشتر درعدم تقسيم تامين بوده است.
علي كل حالٌٍ
انكار تقسيم ممكن نيست وخداوند خود از مقسمين است چون " نفع "هميشه در تقسيم است نه در عدم آنزيرا هميشه در نبود تقسيم گروهي تامين وگروهي محروم ميشوند زيرا نظارت بر امر تقسيم هم به طريق اولي ممكن سخت ميشود.
بنده سعي دارم به لحاظ ديدگاه اخلاقي شما از ابتدا راههاي الهي تقسيم را طي نموده تا به اين قطه كوچك آن يعني شهرستان كازرون كه چون سر خردلي دركهكشانهاست برسيم ودر صورت اثبات نظر بايد بحقيقت اعتراف كرد.
با نگاهي در متن مقاله حاضر جنابعالي هم هم به اين واقعيت كه "...تقسيم كار پسنديده اي است..."گوشه چشمي داشته ايد اما همين واقعيتي را كه دوست داريد مورد بحث وبررسي واقع شود چرا نفي ميكنيد.
بنظر شما بدور از احساسات وتعصبات بايد ديدگاه علمي را ارايه كردكه اين هم توصيه بسيار پسنديده اي است ولي بنده با اين تعارضات درگفتار شما برخورد كردم وسئوالاتي برايم ايجاد شده است.
الف)قياس شهرستان الگو بودن براي شهرستان كازرون با ممسني ورستم را فكر نمي كنيد با قياسي كه از شيرازوبوشهروواهواز با كازرون بعمل آورده ايد يك قياس فيل وفنجاني است ومعالفارق؟
چگونه دست به چنين مقايسه اي زده ايدكه عقل را ياراي مطابقت هيچكدام بلحاظ مركزيت استان بودنشان بايك شهرستان نيست.خواننده چه تكليفي دارد براي اين فرمايش شما پذيرفتن يا رد كردن؟
شما چند مدير را با ايشان همراه ميدانيد كه آن مديران همه برسر موضوعي واحد اتفاق داشته باشند؟درضمن بحث نماينده با نمايندگان وتقسيم استان در مقايسه با شهرستان هم بلماندچون آنجا هم جاي تاملاتي است.
آيا صدراي شيراز جديدالتاسيس كه براي جلوگيري از سرريزجمعيت و بمنظور تخليه كردن بخشي ازجمعيت شيراز با فلسفه هاي خاص تاسيس شده است با شهرستان كازرون كه جمعيت پذير بوده ومهاجر گيروفلسفه وجوديشان با توجه به قدمت وصنعت وتوليدات ميتواند ناشي از يك انديشه باشد؟
شما بحث زمان نمايندگي را بيهوده داخل در تقسيم كرده ايدوكارشناسي نيست مگر اين بكش ومكش هاي انتخاباتي هنوز موجب وازگون شدن ماشينهاي كانديداها در مركز شهرستان نميشود ونديديدكه چه اختلافاتي را دامن زدكه موجب كسر شان يك جامعه متمدن بودپس چرا با نگاه جامعه شناسانه امر تقسيم را براي حذف چنين نگرشي بصلاح نميدانيد.
اين فرمايشات شما با صدر يند يكم در تعارض محض است جناب نويسنده محترم آقاي جعفرزاده.
بلحاظ پرهيز از تطويل براي اين نوشته «اگر شهرستان كازرون بخواهد به سه شهرستان تقسيم شود، با جمعيت فعلي، هر سه مشتركاً مي توانند يك نماينده داشته باشند ، شما چگونه مي خواهيد مردم مثلاً شهرستان كوهمره و چنار شاهيجان و يا شهرستان خشت و كمارج و يا شهرستان كازرون را قانع كنيد كه نماينده از كدام يك انتخاب شود به نحوي كه اختلافي هم رخ ندهد؟»با وجود آزاد بودن راي واتخابات آزادكدام مبنا را قرار داده ايد؟قبيله اي بودن عدم تجانس فرهنگ ها؟تعصبات؟يا...
شما هرگز نبايد آمدن مردم براي رفع معالجات را ازنقايص يا ايرادات تقسيم بدانيد اين موضوع به تقسيم امكانات مربوط است مگرلزوم وياملزمه اي دارد كه بيماري براي معالجه خود به آلمان سفر كند با وجوديكه مرزهاي جغرافيايي هر كشور شناسايي شده است.مفهوم مخالف فرمايش شما اين است كه اگر تقسيم صورت گرفت ديگر كسي نبايد حتي براي كوچكترين كار از شهر خودش خارج شود چون تقسيم بهم ميخورد.شما اين نوع اطمينانهايي را كه در قالب«مطمئن باشيد»به آقاي نماينده ميدهيدبنده فكر ميكنم از كشف شيريني شيره خبر ميدهيد.
اين است كه بنده استدلالهاي شما را نميتوانم مطابق با واقع بينم وتقاضاي رفع ابهام دارم.
البته در ضعف مديريت بنده با شما وآقاي دهقان هردو موافقم ولي باز بعرض عالي برسانم كه دليل اين ضعف مديريت هم ناشي از انبوهي مشكلات است وهرگز استاندار شيراز يا اصفهان براي فرمانداري كازرون برگزيده نخواهند شد وكسي كه ميخواهد در سيراز قد علم كند به كازرون براي حوزه انتخابيه اش نمي انديشد.
پس چاره بجز تقسيم چيست؟
شما ميپرسيد مردم بايد يقه چه كساني را بگيرند بنظر بنده يقه خودشان را زيرا مطالبات مردم در اين خصوص كم بوده وبيشتر به تن اساني ونانهاي نامشروع در بعد تجارت واقتصاد روي آمي اورند تاكارهاي زيربنايي مردم خودشان از مسئولين نميخواهند تا نگريد طفل كي نوشد لبن ... شما هم كه درراس كار باشيد با اين مشكلات مواجه خواهيد شد.
دربودجه هم تقسيمات موثر است بلحاظ اينكه هر شهرستان نياز به ادرارات مستقل و...دارد يقينا موثر است واين ادارات نيروهاي لازم را بايد جذب نمايند كه مبحث اشتغال هم در كنار آن فعال ميشود واز طرفي سهولت در دسترسي وكم شدن هزينه ها براي مراجعه به ادارات خود ميتواند موجب كاهش مرگ وميرها هم بشود.
بنده از ادامه دادن مطلب خودداري ميكنم اما جناب آقاي جعفرزاده بي شك شما در ميان حوزه جامعه شناسي واخلاق ومديريت دچار نوعي گيرتخصصي هستيد.چون علم جامعه شناسي خاص توده ها وگروهها وواقعيت هاي موجود يك جامعه است اما علم مديريت را بايد در جايگاه تعريف خودش واخلاق راهم بايد در لابلاي همه كارها رعايت كرد تا موضوع را به هيچ عنوان شخصي نكنيم.
تجربه وعلم ومنطق عقل انساني حكم ميكند ما به همان رووس فرمايشات شما در صدر نامه توجه كنيم وكاري به شخصيت ونظر اشخاص نداشته باشيم كه در قبل از نمايندگي قول داده يا با ديدن فلان شهر به ميدان تقسيم پا نهاده است ما انسانها اكثر داشته هايمان تقليدي است اگر بنا رابراين بگذاريم كه اين مطالب نبايد گفته شود وباز شود پس زايش «بهترينها»چيست؟
مصدع وقت شريف شما شدم اميدوارم با نگاه عالمانه هميشه منافع را براساس واقعيت هاي موجود سنجيد وپرورش مديران نمونه را دركنار تقسيمات جغرافيايي وسرشكن شدن مسئوليت ها وبا نگاه تمركز زدايانه اي كه فلسفه واز اهداف اصلي كشورهاي قانونمدار است پي بگيريم.
اجركم من الله...
کازرونی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۵
0
0
بهتر است به صفحه 6 روزنامه خبر جنوب مورخه 15/11/88 بزنید و ببینید که شهرستان لار به فرمانداری ویژه ارتقا یافته است بعد از اظهار نظر اشتباه نماینده دفاع کنید نمی دانم شرایط فرمانداری ویژه را می دانید یا نه بهتر است به جای قلم فرسایی بیهوده ، کمی به فکر شهرستان کازرون باشیم تا از همین حالا قلم را یگونه ای نچرخانیم تا فلان شخص که احتمالا در آینده کاندیدا خواهد شد بطور مستقیم یا غیر مستقیم حمایت کنیم البته به نظر من مسئولین بی عرضه ای داریم که از لار عقب افتاده ایم و گرنه الان باید این خبر مربوط به کازرون بود آیا شما نظری بجز این دارید !!!!!!
مسعود هوشمندي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۱۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۷
0
0
سلام
بلي نظري هم دارم اگر خريدار باشيد!!!!
دوست گرامي
نميدانم شما را كجاي اين قلم بي نان ونوا گزيده است كه براي ورود به تدريس فرمانداري وي‍ژه با عصبانيت وارد شده ايد چون حداقل كلام وپيامت اين است كه كازرون بايد از اين نوع فرمانداري برخوردار شود يقين بدانيد اين از بديهيات كه شما فرموديد ونماينده محترم فعلي هم همين موضوع را دارددنبال مي كند.وقتي يك شهرستان واجد دوسه فرمانداري باشد اگر استان نشود البته فرمانداري مركز شهرستانش ويژه است چون ...شما مدرس هستيد بقيه موضوع را كه هم درس حقوق اداري است وساختاري به شما واگذار ميكنيم تا بياييد وبگوييدكه اين فرمانداري ويژه چيست!!!!!!!
اما اين را هم بدانيد معلم بايد ژر حوصله باشد وبي كانديدا منظورم را كه ميدانيد بي طرفي است.
اگر منظور شما طرفداري از دهقان است اين موضوع به دهقان برنميگردد به منافع شهرستان برميگردد كه ما فكر ميكنيم بهتر از شما تشخيص داده ايم حالا چه دهقان گوينده اين موضوع باشد چه كانديد شما.در ضمن براي حرمت قلم توصيه ميشود كه منطقي باش ودربحث هم آرامش خود را حفظ كن !!!!!!!!
ما طاقت شنيدن حرف مخالف را هم داريم چون فكر ميكنيم شايد نفعي در اين مخالفتها هم باشد كه كازرون از آن بهره مند شوداما بشرطها وشروطها
امین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
0
0
آقای دهقان ناصر آبادی ؛ کازرون باید فدای انتخابات آینده و کسب رای شما از طریق ارضای سیاسی شما از بخشهای کازرون شود ؟
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶
0
0
ایول لله آی جععفری
نوروزی از فارس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۷
0
0
خیلی غیز حرفه ای بود آقا
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
0
0
اين اقا ديدگاه شخصي والبته منفعتي خودش را نوشته . جناب پس چرا با فرمانداري ويژه كازرون مخالفت نميكني؟پس چرا در مناطقي مثل هرمزگان وسيستان وبلوچستان و بوشهر وكهگيلويه بويراحمد شهرهاي با جمعيت كم را به شهرستان تبديل كرده اند ؟ پيشنهاد اينجانب اين است مطالعه خودت را بيشتر كن ودلسوزي بي مورد هم نكن
خشت
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
0
0
درود برممسنی خشت کنارتخته قائمیه به امیدپیشرفتشان
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
اذان صبح
۰۵:۱۲:۰۴
طلوع افتاب
۰۶:۳۵:۳۳
اذان ظهر
۱۱:۵۰:۵۰
غروب آفتاب
۱۷:۰۴:۴۱
اذان مغرب
۱۷:۲۱:۵۷