كيانوش موسوي بعد از ظهر امروز در يك نشست خبري اظهار داشت: با توجه به نزول رحمت الهي در سال زراعي جاري، در كازرون در سطح 11 هزار و 660 هكتار گندم آبي كشت شده كه نسبت به سال گذشته 32 درصد افزايش سطح زير كشت را نشان ميدهد و همچنين در سطح 19 هزار و 820 هكتار گندم ديم به زير كشت رفته كه 26 درصد رشد داشته است.
خبرگزاري فارس: كارشناس امور توليدات گياهي جهاد كشاورزي شهرستان كازرون از پايان يافتن كشت گندم و جو در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاي فارس از كازرون، كيانوش موسوي بعد از ظهر امروز در يك نشست خبري اظهار داشت: با توجه به نزول رحمت الهي در سال زراعي جاري، در كازرون در سطح 11 هزار و 660 هكتار گندم آبي كشت شده كه نسبت به سال گذشته 32 درصد افزايش سطح زير كشت را نشان ميدهد و همچنين در سطح 19 هزار و 820 هكتار گندم ديم به زير كشت رفته كه 26 درصد رشد داشته است.
وي افزود: در سطح 990 هكتار جو آبي و 10 هزار و 250 هكتار اين محصول به صورت ديم كشت شده كه 30 درصد در كشت آبي و 52 درصد در كشت ديم افزايش داشته است.
موسوي اضافه كرد: همچنين 55 هكتار تريتيكاله به صورت آبي و ديم در اين شهرستان كشت شده است.
در ادامه اين نشست خبري كارشناس مسئول مكانيزاسيون جهاد كشاورزي كازرون در جمع خبرنگاران گفت: در سال زراعي جاري براي نخستين بار در سطح حدود 70 هكتار از مزارع به روش كشت مستقيم و 650 هكتار با استفاده از خاكورز مركب در كازرون به كشت گندم آبي اختصاص يافته است.
عبدالاحد قائمي افزود: تاكنون در سطح 20 هكتار از مزارع ذرت دانهاي با استفاده از دستگاه هد مجهز به ساقه خردكن برداشت كه خوشبختانه با استقبال خوب كشاورزان رو بهرو شده است به طوريكه در بعضي از كشتها از سهميه استاني فراتر انجام شده است.
قائمي از جمله مزاياي اين طرحها را تسريع در كشت، كاهش ميزان بذر مصرفي تقريبا به ميزان هر هكتار50 كيلوگرم در مقايسه با كشت، حفظ رطوبت خاك، جلوگيري از لايه سخت در زمين، كاهش هزينه و حفظ بقاياي گياهي در سطح خاك دانست و تصريح كرد: براي هر نوع كشت، هزينههايي به عنوان يارانه كشاورزان پرداخت ميشود.