با حضور مسئولان محلي كلنگ احداث بخش دياليز بيمارستان وليعصر (ع) كازرون به زمين زده شد.
با اهداي 250 ميليون تومان از سوي غلامحسين فخري خير كازروني بعد از ظهر ديروز كلنگ آغاز عمليات اجرايي بخش دياليز بيمارستان كازرون به زمين زده شد.
خبرگزاري فارس: با حضور مسئولان محلي كلنگ احداث بخش دياليز بيمارستان وليعصر (ع) كازرون به زمين زده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كازرون، با اهداي 250 ميليون تومان از سوي غلامحسين فخري خير كازروني بعد از ظهر ديروز كلنگ آغاز عمليات اجرايي بخش دياليز بيمارستان كازرون به زمين زده شد.
در حاشيه اين مراسم حاج غلامحسين فخري در گفتگو با خبرنگار فارس در كازرون اظهار داشت: خدمت به مردم بهترين كار است و هيچ منتي بر هيچكس نيست.
اين خير كازروني افزود: با مشاهده وضع دياليز بيمارستان شهرستان كازرون و تعداد دياليزيهايي كه در كازرون هستند تصميم گرفتم اين كار را انجام دهم تا مردم نيازمند نخواهند براي انجام دياليز به شهر ديگري بروند.
غلامحسين فخري عضو هيئت امناي بيتالمهدي شيراز، عضو هيئت امناي صندوق قرضالحسنه بنياد مهدي شيراز و رئيس هيئت مديره شركت حمل و نقل فخر جادهاي استان فارس است.
در حاشيه اين مراسم رئيس بيمارستان كازرون نيز در گفتگو با خبرنگار فارس در كازرون اظهار داشت: روزانه دو بيمار دياليزي در اين استان به اينگونه بيماران اضافه ميشوند كه بايد دو تخت دياليز در استان فارس نيز اضافه شود.
مهدي عباسي افزود: به دليل افزايش تعداد بيماران دياليزي بايد تدابيري انديشيده شود تا در ماهها و سالهاي آينده در مورد بيماران دياليزي با بحران مواجه نشويم.
وي اضافه كرد: در همين راستا با اقدام خيرخواهانه و خداپسندانه خير ارجمند حاج غلامحسين فخري، كلنگزني احداث بخش دياليز صورت گرفت كه 250 ميليون تومان به اين امر اختصاص داده شده است.
رئيس بيمارستان كازرون تصريح كرد: در حال حاضر بيمارستان كازرون داراي 9 تخت دياليز است كه جوابگوي بيماران دياليزي اين شهرستان نيست.
عباسي افزود: با ساخته شدن بخش دياليز در اسرع وقت ممكن است تا چند سال آينده با مشكل مواجه نشويم.
هم چنين حجتالاسلام محمد خرسند در گردهمايي خيران تأمين سلامت كازرون با تبريك دهه فجر اظهار داشت: انسان مؤمن و با تقوا نميتواند نسبت به بهداشت و درمان بيتفاوت باشد.
وي يكي از كارهاي متداول مراجع تقليد ما را درمانگاه سازي و بيمارستان سازي برشمرد و افزود: مراجع ما نيز در گذشته و امروز در بحث بهداشت و درمان و سلامت مردم تأكيد داشته و اين كار را يك امر عبادي ميدانستند.
خرسند اضافه كرد: نبايد وضعيت شهرمان طوري باشد كه فرد براي يك بيماري معمولي مجبور به رفتن به شيراز باشد.
اين مقام مسئول بيان داشت: وظيفه روحانيت، امام جمعه و دستگاههاي فرهنگي اين است كه در اين زمينه كار فرهنگي و تبليغي كنند.
خرسند ابراز داشت: همانطور كه در عرصه فرهنگ بايد مردم محور باشند، در عرصه بهداشت و درمان نيز بايد كار بهدست مردم سپرده شود.
نماينده ولي فقيه در كازرون با بيان اينكه مقام معظم رهبري بر اجراي اصل 44 قانون اساسي تأكيد دارند، خاطرنشان كرد: امام خميني (ره) معتقد بودند كه دولت تاجر خوبي نيست و تجارت را مردم انجام دهند و دولت نظارت كند.
خرسند افزود: هر كاري براي ماندگاري بايد مردمي باشد.
وي بيان داشت: هنر امام آن بود كه مردم را به صحنه آورد و تا به امروز حضور مردم توطئههاي دشمنان را خنثي كرده است.
امام جمعه كازرون استمرار انقلاب اسلامي را در گرو توكل به خدا، محوريت روحانيت و مرجعيت و حضور مردم دانست و تصريح كرد: ايمان به خدا را نبايد فراموش كنيم و اگر محوريت ولايت و امامت نبود، اين انقلاب مانند ساير انقلابهاي ديگر در دنيا ميشد.
خرسند افزود: اگر حضور مردم در صحنه نباشد، حتي شخصيتي مثل اميرالمؤمنين 25 سال بايد در خانه بنشيند و شخصيتي مانند امام حسين (ع) با 72 نفر به شهادت برسند، چراكه مردم آن زمان بصيرت نداشتند و آنان را حمايت نميكردند.