اين كارخانه با دريافت اعتباري معادل 900 ميليون تومان از محل بنگاه هاي زود بازده با همكاري اداره ي كل صنايع و بانك ملت و تلاش و همت مديريت دلسوز واحد مزبور (آقايان رمضان زاده) تكميل و تجهيز و راه اندازي گرديد و ظرفيت اشتغال حدود 50 نفر را دارا مي باشد.
مصادف با روز كارآمدي و انقلاب، كارخانه ي توليد فرآورده هاي لبني ستاره ي شهر سبز در شهرستان كازرون به بهرهبرداري رسيد.
اين كارخانه با دريافت اعتباري معادل 900 ميليون تومان از محل بنگاه هاي زود بازده با همكاري اداره ي كل صنايع و بانك ملت و تلاش و همت مديريت دلسوز واحد مزبور ( آقايان رمضان زاده) تكميل و تجهيز و راه اندازي گرديد و ظرفيت اشتغال حدود 50 نفر را دارا مي باشد.
در مراسم افتتاحيهي طرح مزبور كه امام جمعه، فرماندار و جمعي از مسؤولان شهرستان حضور داشتند حاج آقا خرسند امام جمعه ي كازرون طي سخناني راه اندازي چنين واحدهايي را گام مؤثري به منظور مبارزه با بيكاري و شكوفايي اقتصاد در شهرستان تلقي نموده و از همه ي دست اندركاران تشكر و قدرداني كرد سپس نجفي رئيس اداره ي كار وامور اجتماعي گزارشي از روند تسهيلات پرداختي از محل بنگاه هاي زود بازده به واحد شهرستان به حضار ارائه و در پايان مراسم افتتاحيه برگزار و مدعوين از كارخانه بازديد كردند.
در دنیای امروز متناسب با رشد جمعیت، پیشرفت و توسعه علم در کلیه زمینه ها و بالارفتن مصرف موادغذایی به عنوان اصلی ترین عامل زنده نگهداشتن انسان,صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردارگشته و به موازات پیشرفت سایر علوم,این رشته نیز به موفقیت های چشم گیری دست یافته است.
با توجه به اهميت بالاي غذايي فرآورده هاي لبني، پروتئینی و نوشيدني در سلامت افراد جامعه و در راستاي اشاعه فرهنگ مصرف مداوم اين نوع فرآورده ها در سبد خانوار جامعه، لزوم برنامه ريزي و ايجاد راهكارهاي متناسب با نياز جامعه احساس مي شود.
بدين منظور "نخستين فستيوال و نمايشگاه تخصصي فرآورده هاي لبني،پروتئینی وآشاميدني هاي سالم كشور" ازتاریخ 2 لغايت 4 تیرماه 1389 همزمان با مراسم تجلیل ازتولیدکنندگان برتر کشور,با نظارت و همکاری معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت,درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش،شهرداری تهران، دانشگاهها و مراکز علمی آموزشی، انجمنهای صنفی و صاحبان صنایع در مرکز نمایشگاههای کانون برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این جشنواره توجه ویژه جامعه به اصلاح میزان مصرف این نوع فرآورده ها در برنامه روزانه غذایی می باشد که متاسفانه آمارها نشان از پایین بودن مصرف سرانه این نوع فرآورده ها نسبت به آمارهای جهانی است.
برگزاری نمایشگاه تخصصی در فضایی بمتراژ 5000 متر مربع, برپایی برنامه های فرهنگی و هنری ویژه کودکان,تقدیر از واحدهای نمونه کشوری و ... از برنامه های این فستیوال خواهد بود.
علاقمندان می توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر و رزرو غرفه و مشارکت در برنامه های فرهنگی هنری با شماره هاي دبیرخانه جشنواره به شماره های 4-77515570 تماس حاصل فرمايند.