به گزارش ايلنا، نماينده مردم تهران در جمع مردم رامسر طي سخناني به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام(ره)، با اشاره به تاکید رهبر فقيد انقلاب بر حفظ آبروي جمهوري اسلامي گفت: امام تاكيد زيادي بر حفظ نظام جمهوري اسلامي ايران كه پس از قرنها تسلط طاغوتها بر مسلمين با شرافت ملت ايران و وحد حول روحانيت محقق شده بود، داشت.
وي به مشكلات كشور در نخستين روزهاي پيروزي انقلاب اشاره كرد و افزود: برخي افراد درون انقلاب بودند، كه اگرچه انسانهاي خوب و روشنفكري بودند اما بدون توجه به واقعیات نظام، توقعاتی داشتند که عملی نبود و از اين رو مدام شکایت و به انقلاب نوپا اعتراض می کردند و در برخي از اوقات نيز از روي عقده با انقلاب دشمني ميكردند.
توكلي تصريح كرد: از اين رو امام خطاب به اين جماعت فرمودند: وقتی اصل اسلام مطرح است ر برابر ناملایمات و دشمن خارجی نباید کوتاه بیاییم. از سوي ديگر وقتی دشمن خارجی با جديت و مصصم و با تمام وحشیگری بر عليه ملت ایران، اسلام و شیعه کار می کند باید بعضی از توقعات را کنار گذاشت. حتی اگر اين توقعات حق باشد.
اين نماينده مجلس به ماجراي خلافت حضرت علي(ع) اشاره كرد و افزود: اگرچه پيامبر اسلام به فرمان خدا حضرت علي(ع) را به عنوان ولي و جانشين خودش معرفي كرد، اما وقتي كه حضرت علي(ع) حكومت نوپاي اسلامي را در خطر مي بينيد از اين حق الهي خود كوتاه مي آيد و حتي حاضر ميشود كه به خليفه اول مشاوره بدهد.
رئيس مركز پژوهشهاي مجلس خاطرنشان كرد: امام تلاش زيادي کرد تا به مخالفین و معترضین جمهوری اسلامی بفهماند که ما نمی گوییم جمهوری اسلامی و مسئولينش بي اشكال هستند. حكومت كاملا دیني است و زد و بند و فساد ندارد. اما بايد توجه کنیم كه اين يك حكومت تمام شیعه است كه زير یک پرچم تشكيل شده است.
احمد توكلي به موضوع تقلب در انتخابات كه توسط نامزدهاي مغلوب در انتخابات رياست جمهوري گذشته مطرح شده بود، اشاره کرد و گفت: من پیش از این، دوبار نامزد ریاست جمهوری بودم و حاضر هستم شهادت بدهم كه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری يك امر محال است. اگر تمامي حرفهاي موسوي در اين خصوص هم درست بود اما زماني كه مي ديد دشمن در حال سو استفاده از وي است و مي خواهد از اين طريق جمهوري اسلامي را تضعيف كند بايد از حق خود مي گذشت. وي كه از حضرت علي(ع) و حق الهي اش بالاتر نبود.
من چندين بار با اطرافيان آقاي موسوي صحبت كردم و استدلال کردم که چرا تقلب امکان پذیر نیست و خواستم كه اين سخنانم را به وي برسانند. آنها نيز گفتند حق با شماست. ما اين مطالب را به او ميگوئيم اما وي تحت تاثیر یک عده خاصی قرار گرفته است
اين نماينده مجلس به سخنان موسوي در خصوص خط امام(ره) اشاره و اضافه كرد: از آقای موسوی که طرفداری از امام را انحصاری به خودش میداند و ما را خط امامی نمیداند بايد اين سوال را بپرسيم كه مگر امام بر ولايت مداري تاكيد نمي كرد؟ پس چرا شما به رغم ادعاهاي خودتان در خصوص خط امام به اين سفارش امام توجه نمي كنيد؟
وي ادامه داد: روز دوشنبه بعد از انتخابات مقام معظم رهبري با آقاي موسوي ملاقات كرد و صريحا به ايشان تاكيد كردند كه عنان كار از دستت در خواهد رفت و نميتواني ماجرا را جمع و جور كني. اما موسوي باز هم توجه نكرد.
توكلي در خصوص ارسال پيام خود به موسوي گفت: من به آقاي موسوي پیغام دادم و گفتم که بنده شخصا از منتقدان آقای احمدینژاد هستم. اما ایشان رییس جمهور قانونی کشور هستند و 24 میلیون رای دارد. او 4سال به مناطق مختلف كشور سفر كرده و با مردم ملاقات كرده است اما شما در تهران نشسته بوديد و فكر ميكنيد كه ايران در تهران خلاصه مي شود.
وي در بخش دوم سخنان خود به طرح موضوع قانون از ديدگاه امام خميني(ره) پرداخت و گفت: امام بر خلاف همه انقلاب های دنیا به محض پيروزي انقلاب و شكل گيري جمهوری اسلامی به سراغ قانون رفت و در همان ابتداي انقلاب در خصوص جمهوري اسلامي همه پرسي كرد و مردم 98 درصد به آن رای دادند.
وي در ادامه افزود: پس از اين بلافاصله مجلس خبرگان قانون اساسي با انتخاب مردم تشكيل شد و شروع به تدوين قانون اساسي كردند. اين درحالي است كه در کشورهایی که انقلاب می شود، سالهای سال قدرت را در اختیار رهبر انقلابيون قرار دارد اما امام این کار را نکرد و حتي به دعوت كانديداتوري براي رياست جمهوري پاسخ منفي داد.
پس از تدوين قانون اساسي، اين قانون نيز به همه پرسي گذاشته شد و مردم به آن راي دادند و در كمتر از يك سال انتخابات رياست جمهوري نيز برگزار و رئيس جمهور انتخاب شد.بنابراين چهار ستون انقلاب با تدبير امام خميني محکم ساخته شد و این نعمت بزرگي است.
اين نماينده مجلس با ذكر خاطرهاي از امام(ره) در خصوص قانون مداري ايشان تصريح كرد: بنی صدر در ايام رياست جمهوريش با مجلس درگير شد و گفت اگر شما قانون را تصویب کنید من قبول ندارم. امام نيز به به شدت پاسخ داد كه نمی شود از شما پذیرفت که قانون را قبول ندارید غلط میکنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد اگر بخواهی از صحنه بیرونت نکنند پیرو قانون باشید.
وي ادامه داد: آقاي موسوی در هنگام مناظره با آقای احمدی نژاد یک ایراد خیلی مهم از ايشان گرفت که تقریباً هم حق داشت . موسوي گفت اگر شما قانون را قبول نداری نباید بروی قانون را عوض کنی. از قانون تبعیت کن كه اين حرف درستی بود. اما خدا ايشان را با همين حرف خودش آزمایش کرد و از قضا رفوضه هم شد.
توكلي با ذكر اين نكته كه البته موسوي از سرنوشت بني صدر عبرت نگرفت، خاطرنشان كرد: به آقاي موسوي گفتند که تو اگر شورای نگهبان را قبول نداشتی چرا ثبت نام کردی. صلاحیت تو را شورای نگهبان تایید کرد. آدم اگر داور را قبول ندارد توی زمین فوتبال چرا وارد می شود. نمیشود داور را قبول کند بازی بکند وقتی گل خورد بگوید داور را قبول ندارم. بنابراين اگر به شکست اعتراض داری قانون داریم. از طريق قانون اعتراضات خود راپیگری کن.
وي به سخنان احمدي نژاد نيز اشاره كرد و افزود: حرف آقای احمدی نژاد نيز كه گفته بود من تشخیص می دهم که اگر قانون مناسب نبود، اجرايش نمی کنم هم بسيار اشتباه و غلط است. بر اساس قانون اساسی مرجع تشخیص سازگاري قوانين با قانون اساسی شورای نگهبان است نه رییس جمهور.
توكلي ادامه داد: حتی اگر قانون نيز اشتباه باشد قوه مجریه حق هیچ مقاومتی را ندارد. چراكه قانون اساسی اين حق را داده است که رییس جمهور و رییس دولت یک لایحه دو فوریتی به مجلس بياورد و تقاضاي اصلاح لوايح و قانون را بكند.
اين نماينده مجلس با اشاره به صحبتهاي اخير احمدي نژاد در خصوص اين مطلب كه يك نماينده 6هزار رايي اجازه ندارد كه با من كه 24 ميليون راي دارم، مخالفت كند،اضافه كرد: بر اساس قانون اساسي يک نماینده 6 هزار رایی حق دارد كه وزیر را براي پاسخگويي به پشت تريبون بكشد.
10 نماینده 6 هزار رایی می توانند يك وزیر را استیضاح کنند و 75 نماینده 6 هزار رایی می توانند يك رئيس جمهور 24 ميليون رايي را استیضاح کنند. بنابراين حق با قانون است.
توكلي تصريح كرد: همه ما باید قانون را رعایت کنیم امام این را می خواست رهبری نيز این را می خواهد. اسلام و عقل و جامعه بشری هم این را می خواهند.
اين نماينده مجلس در بخش ديگري از سخنانش به توصيههاي امام در خصوص واگذاري مناسب دولتي به افراد اشاره كرد و افزود: یکی از توصیه های مهم امام این بود که نگذارید نااهلان و نا محرمان قانون را بدست بگیرند.البته امیر المومنین همه کسانی را که استفاده کرد صددرصد قبول نداشت اما اگر کسی هم اتهام و يا پروندهاي را داشت و مطلع بود وي را كنار مي گذاشت.
توكلي ادامه داد:امروز یکی از مشكلات نمایندگان مردم و رییس جمهور محترم اين است كه ايشان افرادي را اطرف خود جمع كرده كه مشكل دار و تعدادي از آنها نيز منحرف هستند. به طور مثال کسی که می گوید دوران حاکمیت دین بر جهان گذشته است قطعا منحرف است و بايد با او برخورد كرد. كار به جايي رسيده است كه این منحرف همه کاره کشور شده است.
وي تصريح كرد: اگر اين روند ادامه پيدا كند، اين منحرفان نيز رفقای مثل خودشان را در پستهاي مختلف میگمارند و يك موقع چشم باز مي كنيد و مي بينيد كه همه جا را آدمهای نامرد گرفته است.
توكلي در بخش پاياني اين سخنراني با جمع بندي مطالب خود تصريح كرد: بنده تلاش كردم تا سه مطلب را در خلال سخنراني ام عرض کنم. نكته اول اهمیت حفظ جمهوری اسلامی در دنیای پر تنش كنوني. نكته دوم تاكيد بر اهميت قانون و تساوي افراد در برابر قانون و نكته سوم ضرروت توجه به عزل و نسب افراد در پستهاي مختلف و ضرورت اصلاح مناسبي كه توسط اين افراد غصب شده است كه اميدوارم دولت محترم به اين نكات نيز توجه كند.