پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۹۱۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۰۳
دیانتی نسب در مراسم تجلیل از خانواده شهدای فرهنگی کازرون:
در ابتدای مراسم ،دیانتی نسب یاد و خاطر شهدای عزیز انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته با بیان درود به روح آن عزیزان ،هدف از برگزاری این مراسم را تجدید دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و همچنین تجدید میثاق با شهدای عزیز دانست و افزود:ما اطمینان میدهیم که یاد و خاطر شهدا همواره نصب العین ما و در مقابل ما در جهت کار علمی و عملی قرار دارد.

به گزارش دریافتی کازرون نما، مراسمی با عنوان " تجلیل از خانواده های محترم شهدای فرهنگی و تقدیر از همسران فرهنگی شهدای کازرون " در محل باشگاه فرهنگیان به میزبانی آموزش و پرورش کازرون برگزار گردید.

این مراسم با حضور حجت الاسلام خرسند ،امام جمعه کازرون،مرتضی دیانتی نسب،مدیر آموزش و پرورش کازرون،احمد  رضا زاده ،رئیس بنیاد شهید کازرون و تنی چند از معاونان و کارکنان اداری آموزش و پرورش و همچنین خانواده محترم شهدای فرهنگی و همسران فرهنگی شهدا برقرار شد.

در ابتدای مراسم ،دیانتی نسب ضمن خوش آمد گویی به تمامی مدعوین عزیز ،یاد و خاطر شهدای عزیز انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته با بیان درود به روح آن عزیزان ،هدف از برگزاری این مراسم را تجدید دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و همچنین تجدید میثاق با شهدای عزیز دانست و افزود:ما اطمینان میدهیم که یاد و خاطر شهدا همواره نصب العین ما و در مقابل ما در جهت کار علمی و عملی قرار دارد.

وی با اشاره به آیه " ولا تحسبن الذین قتلوا فی السبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون ..." نکات و روایاتی را در خصوص مقام و منزلت شهید در پیشگاه خداوند منان بیان داشت.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: بنا به روایتی از امام صادق (ع) در قیامت لغزشهای شهیدان به آنان نشان داده نمی شود و تنها شهدا هستند که آرزو می کنند که بدنیا بر گردند و دوباره شهید شوند .

در ادامه خرسند ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نورانی و معنوی خانواده شهدای فرهنگی بیان داشت :قرآن کریم شهدا را زندگان جاوید و آنان را روزی خواران در پیشگاه الهی می داند و فکر و اندیشه ما در حدی نیست که مقام شهید را درک کنیم.

وی افزود :چیزی که شهیدان داشتند و باعث رشد و تعالی و پرواز آنان به سوی پروردگارشان شد ،معرفت به خداو اخلاص بود و آن چیزی است که امروزه جامعه ما شدیدا به آن نیازدارد.

وی با بیان اینکه جهاد دری است که خداوند همیشه آنرا باز نمی کند و آنرا خاص اولیا باز میکند . افزود : شهدای فرهنگی دارای امتیاز و عظمت بالایی هستند چرا که علاوه بر حضور در جها د جسمی و فدا کردن جان، در جبهه انسان سازی و تربیت انسان نیز پیشقدم بوده اند و این عظمت و بزرگی آنان را بیشتر میکند و این بدان خاطر است که مقام و منزلت معلمی در نزد خداوند کریم  بسیار والا و بزرگ است .

در ادامه مراسم ضمن تقدیر و تشکر از خانواده های محترم شهدای فرهنگی و همسران فرهنگی شهدا ،هدایا یی به رسم  سپاسگزاری از آن عزیزان تقدیم حضورشان شد .

شایان ذکر است ، مراسم با اقامه نماز جماعت به امامت حجت الاسلام خرسند و پس از آن ضیافت افطاری به پایان رسید.

 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۸
0
0
داداش منم رئیس شده بودم از این شعارها زیاد میدادم...
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۴/۰۱/۳۱
اذان صبح
۰۵:۰۸:۲۲
طلوع افتاب
۰۶:۳۲:۰۲
اذان ظهر
۱۳:۰۲:۵۳
غروب آفتاب
۱۹:۳۲:۵۸
اذان مغرب
۱۹:۴۹:۲۹