لطفا این سوال را از اقایون مسئولین بپرسید مگر رهبر ما امسال را چه نام گذاری کرده است. ازاین نماینده های ولایت فقیه سوال کنید مگر ماشین تولید داخلی چه عیبی دارد که حضرات سوار نمیشوید .به نظر من خانه دار خیلی زشت است که گفته های رهبری برای مسئولین کمرنگ یا اصلا بی رنگ باشد.
با وجود همه انتقادات و مشکلاتی که البته بعضی از آن ها هم برای بار اول طبیعی است، صرف برگزاری چنین کنگره و برنامه ای در کازرون از طرف همه مسئولان جای سپاس و تقدیر دارد. انشالله در آینده همین تلاش ها و برنامه ادامع داشته باشد.
اصلا همین تنگ نظریاست که شهر ما دچار فرار سرمایه گذاران شده...در صورتی که همه دوستان مایلند شهر خودشون آباد کنند و اشتغال زایی کنند.ولی افسوس که در قرن بیست و یک.گروهی از امثال این آقایون چشم دیدن موفقیت کسی را ندارند
نظر شما
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. ۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. ۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. ۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید. ۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.