پایگاه خبری کازرون نیوز | kazeroonnema.ir

کد خبر: ۹۶۸۶
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۲
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه:
مطالبه حق و حقوق موقوفات باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.به گزارش کازرون نما به نقل از فارس ، حجت‌الاسلام علی محمدی در مراسم معارفه مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه فارس اظهار داشت: مطالبه حق و حقوق موقوفات باید به مطالبه عمومی تبدیل شود و تنها مطالبه سازمان اوقاف نباشد بلکه همگان باید در این زمینه حضور داشته باشند.

سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه موقوفات سرمایه ملی و همگانی مردم است، گفت: مطالبه حق و حقوق موقوفات باید به مطالبه عمومی تبدیل شود.

به گزارش کازرون نما به نقل از  فارس ، حجت‌الاسلام علی محمدی در مراسم معارفه مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه فارس اظهار داشت: مطالبه حق و حقوق موقوفات باید به مطالبه عمومی تبدیل شود و تنها مطالبه سازمان اوقاف نباشد بلکه همگان باید در این زمینه حضور داشته باشند.

وی با تاکید بر تلاش بیشتر در ترویج فرهنگ وقف گفت: این فرهنگ به‌گونه‌ای تبیین شده که موقوفه‌خواری تبدیل به یک عمل زشت به عنوان یک گناه کبیره تبدیل شود و کسی جرأت نکند حق موقوفات را ضایع کند.

سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه با یادآوری اینکه تمام مدیران کل اوقاف سراسر کشور طلبه هستند، گفت: عمل به نیت واقف یک فتوای اجماعی بین فقهاست که هم علمای تشیع و هم علمای تسنن بر روی آن اتفاق نظر دارند و تا آنجایی ‌که می‌توان باید به آن توجه کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت وظایف تولیت موقوفه‌ها گفت: متولی مالک وقف نیست بلکه امانت‌دار وقف است و باید این امانت را به‌خوبی مدیریت و حق آن را گرفته و به موقوف علیهم برساند.

محمدی با اشاره به وجود بقاع متبرکه در کشور گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی کشور تبدیل شود، این سازمان فعالیت‌های فرهنگی خود را تدوین و آغاز کرده است.

سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد:‌ در بحث عمران نیاز به کمک و مساعدت‌های هم خیران و هم دولت داریم که امیدواریم بتوانیم این بار سنگین را به سرمنزل مقصود برسانیم.

وی در ادامه افزود: نتیجه خدمات ارائه شده در سازمان اوقاف در جامعه باید بیش از این به مردم عرضه شود.

نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برای سازمان اوقاف برنامه‌ریزی سالانه و همچنین برنامه‌ریزی پنج ساله تنظیم و به مدیران‌کل سراسر کشور ابلاغ شده است.

وی با اشاره به ایجاد بانک اطلاعاتی موقوفات در کشور ابراز داشت: هم‌اکنون در 450 نقطه کشور این اطلاعات در حال جمع‌آوری،‌ تکمیل و تدوین است.

محمدی اضافه کرد: در این بانک تمام رقبات و به همراه جزئیات دقیق آنها وارد می‌شود.

وی تصریح کرد: تاکنون 770 نوع نیت واقفان استخراج شده که این نیات واقفان در سطح فارس قابل جمع‌بندی است و در این سامانه مشاهده می‌شود.

در ادامه مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان فارس گفت: طرح آمایش مساجد استان فارس انجام و مشخص شده که امسال نیازمند اجرایی کردن طرح جهاد مسجدسازی هستیم.

حجت‌الاسلام محمد محمدزاده افزود: بر اساس اطلاعات به‌ دست آمده از طرح آمایش مساجد، سه شهر بزرگ استان فارس شامل جهرم، کازرون و شیراز، دچار کمبود مسجد است.

وی تصریح کرد: در چهار سال گذشته فعالیت‌های بسیاری در مسیر ساماندهی اوقاف فارس انجام شده که یکی از برنامه‌های مهم ایجاد بانک موقوفات بود که با تلاش شبانه‌روزی تمام نیروها، عملیاتی شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز می‌توانیم ادعا کنیم در سطح اوقاف استان فارس جایی وجود ندارد که برخلاف نیت واقف عمل شود، کل اسناد موقوفات در این سال‌ها بازخوانی و همه موارد با نیت واقف مطابقت داده شده است.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام محمد حسینی‌ مقدم به‌ عنوان مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه فارس معرفی شد.


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
0
1
اخه مگه توی هر محله چندتا مسجد باید باشه؟؟؟چندتا مسجد توی کازرون موقع نماز پر میشه؟؟؟؟؟
زمان حضرت محمد میاد به حضرت میگن اجازه میدید 1مسجد دیگه به غیر از این مسجد بنا کنیم؟حضرت میفرماین نه چون اینگونه اتحاد بین مسلمین از بین میرود.
پولی که خرج مسجد میشه رو خرج مردم شهر کنیم.خرج کسایی کنید که شب وقتی میرن خونه شرمنده زن و بچه ها شون هستند.خرج کسانی که سالی 1بار نمیتونن برای بچه هاشون 1دست لباس بخرن و... کسانی که مسجد میسازن فقط و فقط به فکر خودنمایی هستن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
0
5
حاج آقا بفرمايند كازرون چند مسجد كم دارد تا سريعا اقدام شود . ضمنا تعداد كنوني مساجد كازرون نيز اعلام فرمايند
ناشناس
|
-
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
1
0
با سلام
حداقل می توانم بگویم که محله ما مسجد ندارد.
منزل ما جنب آپارتمان های توسعه و عمران کنار پایانه است. همیشه آرزو داشتم ، خصوصا ماه مبارک رمضان، صدای اذان را واضح بشنوم ونماز را به جماعت بخوانم ولی مسجدی در نزدیکی ما وجود ندارد.
مسجد شهید الله وردی و مسجدی که در شهرک شهید بهشتی است از منزل ما دور است.
خدا روشکر که می توان اینجا نظر داد. واقعا تو دلم مونده بود و نمی دونستم باید به چه کسی بگویم!!
فکر می کردم برنامه ریزی شهری اصولی دارد که خودشان همه چیز را مدنظر قرار می دهند.
پاسخ ها
مهدی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۴
هروقت مسجد خواستی برو مسجد حاج طالب و گنج آباد . فقط دو سه تا پل پیرمرد توش میان نماز میخونن!
شاکر
|
-
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
1
0
واقعاً!
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۲
0
3
دوست عزیز قرار نیست که دم هر خونه 1مسجد باشه؟؟شما دوست داری هر صبح صدای اذان بشنوی برو کنار مسجد خونه بگیر.مطمعا باشید کازرون مسجد کم که نداره زیادم داره.جای مسجد زدن به فکر مردم باشید.اقایون مدیر کازرون نما چرا نظرهایی که 1کم به ضررتونه رو نمایش نمیدید؟؟حتما باید از شما یا مسئولین تقدیر تشکر بشه که نظر بزارید؟؟قبلا هم گفتم کازرون مسجد کم نداره دلسوز کم داره ادم کار کن کم داره ولی تا دلت بخواد مسئول دزد داریم
همشهری
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۲
0
2
به نظر من نسبت به مراکز درمانی و تفریحی با توجه به تعداد افراد این شهر مسجد به اندازه کافی هست.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۳
0
4
تو كوچه ما دوسه مسجد است كه روزي دوسه پير مرد فقط در ان نماز مي خوانند مساجد نو والزهرا با ان بزرگيشان پر نمي شود انوقت شما در فكر ساخت مسحد تازه هستيد برويد اول بررسي كنيد ببيند علت عدم استفبال جوانان از مسجد چيست اول اين مساجد پر كنيد بعد فكر مسجد جديد باشيد
پاسخ ها
مملکت بی صاحب
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۴
اگر مسئولین واقعا راست میگن برن دنبال ساخت عقیده جوونا نه برن دنبال ساخت مسجد خالی بیشتر. مساجد خالی در شهر زیاده حاج آ ق ق ق ق قا
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۵
2
1
واقعا حرف درستی زده اند. کمبود مساجد در کازرون را باید از دو دیدگاه ارزیابی کرد. اولا آن که باید کلیت شهرستان را دید با تمام روستاهایش. ثانیا اندک توجهی به پراکندگی مساجد در محلات کازرون خود به خوبی گویای این کمبود است. به عنوان مثال در منطقه کوی علیا و از میدان بنیاد شهید به سمت بالا تا پیش از احداث مسجد النبی فقط مسجد ملابرات وجود داشته و مردم نمازگزار باید فصله زیادی را طی می کردند تا به این مسجد برسند و یا در منطقه کوی الزهرا حد فاصل مسجد الزهرا تا مسجد سیدالشهدا در کوچه منابع طبیعی مسجد دیگری وجود ندارد و حقیقتا با آن که از بافت نو و جمعیت جوانی برخوردار است در اقل امکانات از این حیث به سر میبردو هم چنین شهرک های جدید الاحداث کازرون را نیز باید به این امر افزود.
البته با توجه به این که مدتی است سازمان اوقاف به عرصه اعزم روحانیون ورود پیدا کرده است بد نبود جناب محمدی از میزان روحانیون ساکن در شهرستان و مکفی و یا عدم مکفی بودن آن هم آماری ارائه می دادند.
در هر حال ایشان نکته ای مهم را در باب مهندسی فرهنگی کازرون بیان کرده اند که البته در کنار توجه به این امر و ازدیاد روحانیون ساکن در شهرستان می تواند مثمر ثمر باشد.
سهیل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
0
3
به نظر میرسه باتوجه به تعدادمساجدوحسینیه های کازرون ساخت مراکز درمانی وبخصوص راه اندازی ام آر آی واجب ترباشه .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخاطبین محترم؛
۱) کازرون نما، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
۲) طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
۳) چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
۴) در صورت وارد کردن ایمیل خود، وضعیت انتشار نظر به اطلاع شما خواهد رسید.
۵) اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
مشاركت
آب و هوا و اوقات شرعی کازرون
آب و هوای   
آخرين بروز رساني:-/۰۶/۰۲
وضعيت:
سرعت باد:
رطوبت:%
°
كمينه: °   بیشینه: °
فردا
وضعيت:
كمينه:°
بیشینه:°
کازرون
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
اذان صبح
۰۵:۱۲:۰۴
طلوع افتاب
۰۶:۳۵:۳۳
اذان ظهر
۱۱:۵۰:۵۰
غروب آفتاب
۱۷:۰۴:۴۱
اذان مغرب
۱۷:۲۱:۵۷