|
سال ۱۳۷۷، بند صد قانون اساسی محقق شد و جمهوری اسلامی در زنجیرهی تكمیل دولتسازیاش، شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عنوان نهادی نوپا در اوایل دههی سوم انقلاب در جهت ارتقای سطح كارآمدی نظام تأسیس كرد.
اهمیت شوراهای اسلامی شهر و روستا به دلیل
توانایی در حل مسائل جاری و روزمرهی مردم به دست خود مردم را از اثرات تشكیل شوراها
می باشد؛ امری كه اگر رخ دهد سبب افزایش «اعتماد عمومی» خواهد شد.
انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با
انتخابات ریاست جمهوری در خردادماه ۹۲ برگزار میشود. از این رو، کازرون نما از کاربران
محترم درخواست دارد تا ضمن مشارکت در این بحث، شاخص ها و خصوصیت های مد نظر خود در
مورد منتخبین شورای اسلامی شهر و روستا را بیان دارند.
هر كاربر علاوه بر اعلام نظر خود ميتواند به نظرات
ساير كاربران رأي مثبت يا منفي بدهد.
.:با توجه به موضوع
نظرسنجی و به دلیل بهرهگیری از نتایج آن، نظرات غیر مرتبط با موضوع نظرسنجی منتشر
نخواهد شد:.
شورای آتی شهر کازرون در اولین قدم عمرانی خود و در حیطه وظیفه توسعه و زیباسازی شهر کازرون، می بایست تقویت و ساماندهی فضای سبز شهر کازرون را در راس برنامه های خود قرار دهد.
در بسیاری از شهرها از جمله همین شیراز، بیشترین زیبایی شهری مربوط به فضای سبز منظم و مرتب است. در شهر ما متاسفانه علی رغم احداث بلوارهای جدید و خیابان های جدید مثل خیابان توحید بلوار جمهوری اسلامی باهنر و .. اما فاقد فضای سبز و درختان سایه دار است، یا اگر درختی است اصلاح نشده و نازیبا و بدون سایه است. در همین خیابان های قدیمی مثل شهدا و ابوذر و امام خمینی و.. هم درختان نظم و ترتیب حسابی و درست ندارند. در صورت ساماندهی به فضای سبز خیابان ها و کاشت درختان سایه دار مثل توت ابریشم و افرا و چنار(که در پارک رفیع وجود دارد و خیلی خوب رشد کرده).. خیابان ها از ظاهر فعلی درآمده و بسیار زیباتر می شود. گرچه قدم موثری در موزاییک فرش پیاده روها انجام شده اما اصلاح درختان نارنج قدیمی خیابان ها و کاشت درختان سایه دار جدید در خیابان ها متاسفانه صورت نگرفته و قدم زدن در پیاده رو ها معمولا یا در آفتاب سوزان است یا کنار درختان نارنجی که پهن شده ولی اصلاح نشده اند که بتوان از سایه آنها استفاده کرد.
لذا ساماندهی و دگرگونی فضای سبز شهری و بلوارها و خیابان ها و پیاده روهای کازرون می بایست از اولویت های شورای آینده باشد تا خیابان های کازرون از وضعیت نازیبای فعلی خارج شوند.
چنار، افرا، توت ابریشم، زبان گنجشک، شمشاد درختی و حتی درخت نارنجی که اصلاح و هرس شود... باید خیابان های کازرون را دگرگون و زیبا و دلنشین سازند.
البته اداره برق هم باید کمی به فکر باشد و در زمستان بجای قطع درختان سایه دار، کابل برق ها را عایق دار کند نه درختان را قطع کند.
در ابتدا یک شورا از لحاظ اعتقاد با هم همخوانی داشته باشند بعداز موارد نظر اولی و توانایی در مدیریت شهری باید به مسائل کلان آن شهر از جمله افزایش بودجه شهرداری، ارتقا درجه شهرداری، افزایش جمعیت شهر با الحاق روستاهای چسبیده به شهر، پروژه های بزرگ، رویکرد جدید بر پارکها، بلوارها، سبک آپارتمان سازی، نامگذاریها، توجه به مفاخر و... بپردازند.
انشاالله با انتخاب بهترین مدیریت قوی برای شهر بسازیم
سمت و سوی کازرون نما به سمت کدام حزب یا جنبشی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟